Detaylar
Kim cevapladı?NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hızlı şarj için neler yapılabilir? Magisk modülü falan var mı bunun için?
Şarj hızını ayarlayan modüller vardı evet bulunca atarım buraya da.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Hızlı şarj için neler yapılabilir? Magisk modülü falan var mı bunun için?
İşlemci hızını düşürerek bataryayı daha iyi koruyabilirsiniz ama bu performansınızı olumsuz etkiler.
Bunun için smartpack kernel Manager var dı galiba.
@14356, konuyu "nasıl batarya süresini arttırabilirim" diye okumuşum. Hızlı şarj etme hakkında bir modül bilmiyorum, eğer ekran süresini uzatmak isterseniz benim dediklerimi uygulayın.
Hocam, bu uygulama 2 sene önce güncellenmiş. Sorun olmayacaksa kullanırım. Daha güncel bir alternatifi var mıdır?İşlemci hızını düşürerek bataryayı daha iyi koruyabilirsiniz ama bu performansınızı olumsuz etkiler.
@14356, konuyu "nasıl batarya süresini arttırabilirim" diye okumuşum. Hızlı şarj etme hakkında bir modül bilmiyorum, eğer ekran süresini uzatmak isterseniz benim dediklerimi uygulayın.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam, bu uygulama 2 sene önce güncellenmiş. Sorun olmayacaksa kullanırım. Daha güncel bir alternatifi var mıdır?
Uzun zamandır Magisk kullanmadığım için modüller hakkında bilgim yok desem yeridir hocam. Başka birisi yardımcı olsa daha iyi olur.
Tamam hocam yardımınız için teşekkür ederim.Uzun zamandır Magisk kullanmadığım için modüller hakkında bilgim yok desem yeridir hocam. Başka birisi yardımcı olsa daha iyi olur.
Maxtorices
Uzman
Adaptörünüz hızlı değilse ne yaparsanız yapın hızlı şarjı yazılımsal olarak açamazsınız.
Adaptör hızlı ama custom ROM'da hızlı şarj ile ilgili kısıtlama var mış sanırım.Adaptörünüz hızlı değilse ne yaparsanız yapın hızlı şarjı yazılımsal olarak açamazsınız.
NexusTS
Yetkin
- Makaleler
- 1
İşlemci hızını düşürerek bataryayı daha iyi koruyabilirsiniz ama bu performansınızı olumsuz etkiler.
Maalesef bulamadım hocam. AOSP romlarda şarj hızım Stock ROM'la aynı oluyor benim WARP (VOOC) Charge'ı destekliyor. 40 Dakika gibi bir sürede %100 oluyor. Telegram'dan ROM'un modelinize göre grubu varsa katılın ve sorundan bahsedin ilerleyen güncellemede düzeltirler ben telefonumun desteklediği ROM gruplarının çoğunda varım.
Aynı şekilde XDA Developer sitesinden de kullandığınız ROM'un konusu varsa orada da belirtebilirsiniz.