Hızlı şarj için neler yapılabilir? Magisk modülü falan var mı bunun için?

İşlemci hızını düşürerek bataryayı daha iyi koruyabilirsiniz ama bu performansınızı olumsuz etkiler.
Bunun için smartpack kernel Manager var dı galiba.

@14356, konuyu "nasıl batarya süresini arttırabilirim" diye okumuşum. Hızlı şarj etme hakkında bir modül bilmiyorum, eğer ekran süresini uzatmak isterseniz benim dediklerimi uygulayın.

İşlemci hızını düşürerek bataryayı daha iyi koruyabilirsiniz ama bu performansınızı olumsuz etkiler.

@14356, konuyu "nasıl batarya süresini arttırabilirim" diye okumuşum. Hızlı şarj etme hakkında bir modül bilmiyorum, eğer ekran süresini uzatmak isterseniz benim dediklerimi uygulayın.
Hocam, bu uygulama 2 sene önce güncellenmiş. Sorun olmayacaksa kullanırım. Daha güncel bir alternatifi var mıdır?

Maalesef bulamadım hocam. AOSP romlarda şarj hızım Stock ROM'la aynı oluyor benim WARP (VOOC) Charge'ı destekliyor. 40 Dakika gibi bir sürede %100 oluyor. Telegram'dan ROM'un modelinize göre grubu varsa katılın ve sorundan bahsedin ilerleyen güncellemede düzeltirler ben telefonumun desteklediği ROM gruplarının çoğunda varım.

Aynı şekilde XDA Developer sitesinden de kullandığınız ROM'un konusu varsa orada da belirtebilirsiniz.