Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Bazen 2-3 saat reel kaydırıyorum ve odak sürem azalıyor günlük hayatta, sizce hesabımı kapatmalı mı? Daha iyi bir yaşamım olur mu?
Bazen 2-3 saat reel kaydırıyorum ve odak sürem azalıyor günlük hayatta, sizce hesabımı kapatmalı mı? Daha iyi bir yaşamım olur mu?
Yok ya shorts izlemem, beynim bir süre sonra reels kaydırma alışkanlıgını unutur mu?
Yok ya Shorts izlemem, beynim bir süre sonra Reels kaydırma alışkanlıgını unutur mu?
Yok hocam ya, sadece instagram kullanıyorum. Silince başka platform geçmem.Instagram'ı sildikten sonra Twitter geçtim, onu sildikten sonra YT Shorts geçtim, Shorts kaydıramamak için izleme takibini kapatıp geçmişi silerek algoritmayı yok edip Shorts'u bozduktan sonra da Balatro geçtim. Kısacası benim gibi bir eşeksen fayda etmez.
Sarmaz diye göz ucuyla baktığın her şey kendisine bağımlı ediyor sınav senesinde. Telefonumu camdan aşağı fırlatmak istiyorum. Yazın bu saydıklarımın hiçbirinin bağımlısı değildim mesela. Ne olduysa sınav senesi başlayınca oldu, ekran böceğine dönüştüm.Yok hocam ya, sadece instagram kullanıyorum. Silince başka platform geçmem.
Sarmaz diye göz ucuyla baktığın her şey kendisine bağımlı ediyor sınav senesinde. Telefonumu camdan aşağı fırlatmak istiyorum. Yazın bu saydıklarımın hiçbirinin bağımlısı değildim mesela. Ne olduysa sınav senesi başlayınca oldu, ekran böceğine dönüştüm.