Uranos 52

Üstün
Yer
Adana
İyi günler. Daha önce hiç kekoların size laf attığı oldu mu?

Ben bir kere otobüs beklerken, motor süren iki tane keko "Pşt tontiş!" deyip gülüp gittiler. Teke tek olsa "Hayırdır?" derdim ama kalabalıklar diye mecburen sustum.

5 ay önce falan yürürken biri dalaşmaya başladı, ulan tam da matematikten düşük not aldığım güne denk geldi pata küte giriştim iyi bir sinir attım.

1 hafta sonra 50 kişi beni buldular konuştuk ettik 50 lira verince gittiler o günden beri kimseye herhangi fiziksel şiddet uygulamıyorum :rofl:

Zamanında biraz sıkıntılı bir mahallede oturuyorduk. Bir gün random bir şekilde otururken bir grup geldi ve durduk yere beni ve yanımdaki arkadaşımı hafif hafif tokatlaya tokatlaya geçtiler. Bizden büyük oldukları için karşılık vermedik ama o grubun başında sayılabilecek bir tanıdığım çocukları azarlayınca uzaklaştılar.

Bir kere bıçaklanmama ramak kalmıştı. Ama oturduğum mahalle olduğundan çevrem vardı sadece korkutmak için çekmişlerdi.

Laf atma değilde bir gün mahallede markete ekmek almaya giderken bir köpek gördüm, çok sevimli olduğu için biraz severken 2 tane keko diye adlandırdığımız şahısların bana bakarak sırıttığını gördüm.