Benim birkaç kez oldu açıkçası. En büyük örnek Minecraft olabilir ki zaten benim Minecraft'a olan düşkünlüğümü az buçuk bilirsiniz. Bundan 1 sene öncesine kadar hep korsan oynamıştım ben bu oyunu. Daha sonrasında oyun almaya başladığım dönemlerde bir anlık düşünüp "Acaba alsam çok iyi mi ederim?" deyip o zaman 500 TL fiyatıyla almıştım. Bugüne baktığımızda 100 kusur lira ve bu gerçekten çok pahalı.
CS 1.6 diye bildiğim Counter Strike ve Mount and Blade Warband. Daha pahalı ve güçlü sistem gerektiren oyunları aldığım/kullandığım bilgisayar kaldırmadığı için indirmedim.
Keşke o konsol ile oynama tadını tam olarak alabilseydim zamanında... Siz böyle deyince aklıma bir an da geliverdi. Ama bir süreliğinede olsa benim bir ykaınım araclığıyla PS3'ten oyun oynama imkanım olmuştu ama konsola alışık olmadığımdan pek oynayammaıştım...
Keşke o konsol ile oynama tadını tam olarak alabilseydim zamanında... Siz böyle deyince aklıma bir an da geliverdi. Ama bir süreliğinede olsa benim bir ykaınım araclığıyla PS3'ten oyun oynama imkanım olmuştu ama konsola alışık olmadığımdan pek oynayammaıştım...
Ben PS3'e, tam da PS4'ün piyasaya çıkacağı sene olan 2013'te sahip olmuştum. 5.5 sene aralıksız kullandım, bir kez bile servis yüzü görmedi. Ben o konsolda ne oyunlar oynadım. Hatta zaman zaman indirim dönemlerinde PS Store'dan oyunlar da satın alıyordum. Hatta aldığım en ucuz oyun da, bir PS1 klasiği olan Crash Bandicoot 3: Warped'dı. Zamanında, indirimdeyken 15₺'ya satın almıştım.