felenfa

Çalışkan
Merhaba. Kullanmış olduğum internet sağlayıcıları sürekli olarak ZTE modem veriyorlar ve ben de bu markayı açıkçası sevmiyorum. Şimdiki kullandığım modem ZTE F6600 ve dahili ONT var. Buna alternatif bir modem öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Kullanmış olduğum internet sağlayıcıları sürekli olarak ZTE modem veriyorlar ve ben de bu markayı açıkçası sevmiyorum. Şimdiki kullandığım modem ZTE F6600 ve dahili ONT var. Buna alternatif bir modem öneriniz var mı?
- TP-Link VX420-G2h: Bu modem, dahili ONT'ye sahip bir alternatif olarak iyi bir performans sunar. Gigabit Ethernet portları ile yüksek hızlı internet bağlantısını destekler.

- Huawei EchoLife HG8245Q2: Huawei'nin bu modelinde de dahili ONT mevcuttur. Hem kablosuz hem de kablolu bağlantı seçenekleri sunar ve kullanımı oldukça kolaydır.

- Zyxel EX3301-T0: Zyxel’in bu modeli, performansı ile dikkat çeker. Dahili ONT özelliği ile fiber internet bağlantınızı yönetir.

- MikroTik hEX S: MikroTik'in bu yönlendiricisi, iyi bir performans sunar ancak düzgün bir kurulum ile kullanmanız gerekmektedir. Daha teknik bilgi sahibi kullanıcılar için idealdir.

Bu modellerden birini seçerek sağlayıcınızın ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Modemi satın almadan önce, internet hizmet sağlayıcınızla uyumluluğunu kontrol etmeyi unutmayın!