Çözüldü Dahua LM25-E241A 25″ 320 Hz monitör ile uyumlu DisplayPort kablo önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan urws
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 46
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

urws 37

Başarılı
Yer
İstanbul / Fatih
Merhaba arkadaşlar, Dahua LM25-E241A 25″ 320 Hz sipariş ettim, bugün elime ulaştı 2. monitör olarak. Fakat içinden güç adaptör kablosu ve HDMI kablosu çıktı. 240 Hz destekliyor, overclock butonu aktifleştirilmiyor. Yardım eder misiniz, ne yapmam gerek? Harici bir DisplayPort kablosu mu almam gerekiyor? Gerekiyorsa eğer, önereceğiniz fiyat performans bir kablo var mı? Çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.

Çözüm
Cihazdaki HDMI portundan maksimum 240Hz alınabileceği belirtilmiş sitesinde. DisplayPort kablosu almalısınız.

1.4 yeterli oalcaktır:

2.1 isterseniz:

Cihazdaki HDMI portundan maksimum 240Hz alınabileceği belirtilmiş sitesinde. DisplayPort kablosu almalısınız.

1.4 yeterli oalcaktır:

2.1 isterseniz:

Çözüm
Çok teşekkür ederim abi cevabın için. Kutu içeriğinden DisplayPort kablosu çıkmıyor mu, yoksa bana mı göndermemişler? Ayrıca 1080p 320 Hz destekleyen DisplayPort kablosu önerir misin abi?

Çok teşekkür ederim abi cevabın için. Kutu içeriğinden DisplayPort kablosu çıkmıyor mu, yoksa bana mı göndermemişler? Ayrıca 1080p 320 Hz destekleyen DisplayPort kablosu önerir misin abi?
Mesaja ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…