Merhaba. Fotoğrafta göründüğü üzere alanım biraz kısıtlı. Laptop olan yerden yukarıdaki kitaplığın olduğu mesafe arasi 39 cm yüksekliğe sahip. 2K monitör almak istiyordum ancak 24" yok sanırım pek. 27" sığar mı emin değilim. Size danışmak istediğim kısım, 27" yüksekliği ne kadsr genelde, alsam sığar mi, yoksa mecburen 1080p 24" mi almalıyım? Ve hangi monitörü önerirsiniz? Teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Monitor 27-Inch in cm
Right size? All dimensions of a 27 inch monitor in cm / centimetres.
Ayrıca 2K 24" monitörlerde var ama çok yaygın değiller.
Monitör Fiyatları - Epey
Epey.com monitör özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun monitörü bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 240956
Eki Görüntüle 240957
Eki Görüntüle 240955
![]()
Monitor 27-Inch in cm
Right size? All dimensions of a 27 inch monitor in cm / centimetres.www.calconi.com
![]()
Ayrıca 2K 24" monitörlerde var ama çok yaygın değiller.
Monitör Fiyatları - Epey
Epey.com monitör özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun monitörü bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
Hocam selam. Bilgilendirmeler icin teşekkür ederim. Sanıyorum ki şu an bana 24" monitor daha uygun. Çünkü standı da hesaba katarsam 27" hiçbir sekilde sığmıyor gibi. Ancak monitor kolu alacağım falan. 2K 24" modeller genelde cok duyduğum bahsedilen modeller degil. Sizce alınır mı? Yoksa wkdan vazgeçip 1080p 24" mi almalıyım?
2K tadını aldın mı 1080 dönmek istemezsin bence ilk önceliğin 2K olsun. Ayrıca bazı modellerde pivot ayak oluyor onlarda aşağı yukarı aldın mı yer sorununda kalmaz diye düşünüyorum hesabını ona görede yapabilirsin.
Cok teşekkür ederim cevabiniz icin2K tadını aldın mı 1080 dönmek istemezsin bence ilk önceliğin 2K olsun. Ayrıca bazı modellerde pivot ayak oluyor onlarda aşağı yukarı aldın mı yer sorununda kalmaz diye düşünüyorum hesabını ona görede yapabilirsin.
Örnek görsele bakabilirsin pivot ayaklı monitör.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-