moment

Çalışkan
Bir tane 31.5 inç, bir tane 23.8 inçlik monitörüm var. Bu ikisini kullanacağım. 31.5 inç olanı normal, 23.8 inç olanı hem normal hem dik şekilde kullanabileceğim bir monitör kolu var mı? İksini ayrı mı almalıyım?

H180 veya iki tane NB80.

Gerçi H180 32" destekliyor mu bilmiyorum. Ağırlık tutuyorsa sorun olmamalı.

Teşekkürler. LG olan monitörümde kol uyumluluğu için şüpheliyim, bir bakabilir misiniz?
Uyumluluk derken VESA girişini diyorsanız var gözüküyor monitörde. Kaça kaç olduğu yazmıyor ama attığım kol 75x75 i de 100x100'ü de destekliyor zaten. Monitörün standını çıkarıp bakabilirsiniz vida delikleri orada olmalı.

Uyumluluk derken VESA girişini diyorsanız var gözüküyor monitörde. Kaça kaç olduğu yazmıyor ama attığım kol 75x75'i de 100x100'ü de destekliyor zaten. Monitörün standını çıkarıp bakabilirsiniz vida delikleri orada olmalı.

Ben monte ederken hiç vida yapmadım. Oturtma yerlerine doğru ayağı sürükledim o kadar. Ondan dolayı şüpheliyim biraz.

Ben monte ederken hiç vida yapmadım. Oturtma yerlerine doğru ayağı sürükledim o kadar. Ondan dolayı şüpheliyim biraz.
Yeni modellerde standı direkt oturtuluyor, standın takıldığı kare şeklindeki alanda gizli VESA delikleri. Benim Samsung monitörüm de aynı şekilde, standını söktüğünüzde delikler ortaya çıkıyor oraya takıyorsunuz.

Emin olmak için söküp bakın isterseniz, mandalı vardır direkt bastığınızda çıkar zaten stand.