Hocam sizce A9 Plus mı bu model mi palm grip kullanıyorum.

Bende aynı şeyi merak ediyorum bütçem bu ürünün fiyatı kadar A9 Plus mı daha iyidir başlıktaki ürün mü?

Teknoloji mağazasına gidip shapelerini denediğimde G PRO X'e bayıldım. Bu yüzden A9 Plus satın aldım. Forumlarda çok fazla sorun yaşayanları görünce bir korktum. Wraitten aldığımda bana gelen kutuda izlediğim kutu açılış videolarındakinden farklı şekilde "A9 2.0 serıes" yazıyordu. GPT ile araştırdığımda 2.0 serisinin ilk seride çıkan çift tıklama, bazı mouse padlerde sensörün uyumlu çalışmaması gibi sorunları ortadan kaldırmışlar. Çift tıklama test sitelerinden tüm tuşlar için testler yaptım hiçbir sorun yok. Yaklaşık 1 haftadır günde 6-8 saat arası kullanıyorum, ilk aldığımda şarjını %100'e doldurmuştum şu an %90 bence batarya konusunda da harika. Yapı kalitesi beklentiniz nedir ya da diğer mouse nasıldır bilemem ama ben ellerim 18 cm olduğundan vxe r1'den sırf shape için buna geçtim, vxe küçük geliyordu ve aşırı da memnunum. Rekabetçi oyunlar oynuyorum (tarkov, arena breakout) ve ben bir gecikme vs hissetmedim. Kaplama olarak da kaliteli bence. Ben genelde hafif pençe tutuş bazen parmak ucu tutuş yapıyorum çok rahat. Ara sıra aim antrenmanı girerim ve bu mouse geldiği gibi yaptığım testlerde 8 shot top vuruşlarında rekor tazeledim. Elim alışınca neler olur göreceğiz :) şahsen ben tavsiye ederim. Wraith'ten aldım ve özellikle A9 2.0 serıes ibareli ürün için konuşuyorum.