Geraltın kılıcı 38
Üstün
LoL ve diğer online oyunları oynamak için klavye arıyorum. Sizce DAREU COOL 60 modeli bu konuda nasıl? Aradığım ek özellikler 8 kHz, Manyetik Switch, Rapid Trigger ve Snap Tap özellikleri olan klavyeleri önerin lütfen.
Hocam max 2600'e kadar bütçe çıkar.![]()
GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye
GameRaider K1 HE Grey, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
Bütçe çıkmaz mı?
2.618TL yapıyor bunu alabilirim. Peki kendi bütçesindekilere göre farkları tam olarak nedir? Akko'nun falanda bu bütçede bayağı klavyesi var bu sebeple soruyorum.![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: Kitsune Edition ve Ciela sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz...wraithesports.com
SWAR kodu ile buna bakabilirsiniz daha yakın olarak. Bunun altı manyetik önermem.
Hiç çıkamam derseniz Cool60 alınabilir.
2.618TL yapıyor bunu alabilirim. Peki kendi bütçesindekilere göre farkları tam olarak nedir? Akko'nun falanda bu bütçede bayağı klavyesi var bu sebeple soruyorum.
LoL ve diğer online oyunları oynamak için klavye arıyorum. Sizce DAREU COOL 60 modeli bu konuda nasıl? Aradığım ek özellikler 8 KHz, Manyetik Switch, Rapid Trigger ve Snap Tap özellikleri olan klavyeleri önerin lütfen.