Makaleler
13
Yer
İstanbul
Bu fiyata bayağı iyi bir ürün. Wireless+hotswap. Dareu'nun kendi dream switchleri var. Kendimde ortalama bir senedir kullanıyorum, en ufak bir sorun yaşatmadı.

Bu fiyata bayağı iyi bir ürün. Wireless+hotswap. Dareu'nun kendi dream switchleri var. Kendimde ortalama bir senedir kullanıyorum, en ufak bir sorun yaşatmadı.

Site hiç güven vermedi.

Connect Game Güvenilir mi? Buradaki konuya bakarak yazdım, ürün bozuk çıkarsa destekleri olmuyormuş.
https://www.sikayetvar.com/connect-game buradaki linke de baktığımda desteklerinin olmadığını daha net öğrendim.
Şikayetvar sitesine bakacaksak orada ki herkes dolandırıcı. En güvenilir site dediğimiz amazonun bile binlerce şikayeti varken bu siteyi referans almak doğru olmaz. Kendileriyle 4-5 kere iletişime geçmek zorunda kaldım ve E-posta yolladım. Hepsinde de 2 saat içerisinde cevap aldım. Ürün bozulursa da dareu globale yazarım, yenisini gönderir yardımcı olurlar. Birkaç arkadaşım dareu ürünlerinde sorun yaşadığında dareu globale yazıp sorunlarını çözdüler.

Şuanda bu klavyeyi kullanıyorum yaklaşık 7 ay falan oldu. Herhangi bir problemim yok sadece satın alırken kargo ücretsizdi fakat kargo parasını elden ödemeli şekilde yollamışlardı. Bunun dışında connectgame ile sorunum olmadı ancak destek sistemleri çok kötü diye duydum.

Şuanda bu klavyeyi kullanıyorum yaklaşık 7 ay falan oldu. Herhangi bir problemim yok sadece satın alırken kargo ücretsizdi fakat kargo parasını elden ödemeli şekilde yollamışlardı. Bunun dışında connectgame ile sorunum olmadı ancak destek sistemleri çok kötü diye duydum.
Evet bende de aynı şekilde oldu. 120 tl kargo parası ödemiştim.