Çözüldü Dark ARGB Hub, ASUS TUF Z690-PLUS D4 anakartla senkronize olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UnKnown44

Gelişen
Merhaba.

Dark Maxima V20 kasam ile birlikte gelen bir Dark ARGB Hub’ım mevcut. Bu hub’ı daha önce hiç kullanmamıştım.

Şimdi kasam için yeni ARGB ürünleri aldım ve anakartıma fazla yük binmemesi için elimdeki bu hub’ı kullanmak istedim. Şu adımları izledim:
  • 2 adet kasa içi LED şeridim var. Birini bu hub’a taktım (diğerini anakarttan çıkarmadım).
  • Anakart ve GPU girişleri için bir ARGB kit satın aldım, bunları da hub’a bağladım.
  • Hub’taki 5V 3 pin girişini anakartın ARGB girişine taktım.
  • Hub’a ayrıca SATA güç bağlantısını yaptım.
Tüm işlemleri tamamladıktan sonra bilgisayarı açtım. Ancak şöyle bir durumla karşılaştım:

Anakarta doğrudan bağlı olan LED şeridi ASUS Armory Crate yazılımı ile kontrol edebilirken, hub’a bağlı olanlar yazılımdan kontrol edilemiyor. Hub üzerindeki fiziksel renk değiştirme tuşuna bastığımda renkler değişiyor ama diğer LED’lerle senkron olmuyor.

Bu durum canımı sıktı, hepsini tekrar anakarta bağladım ama yine de bu hub’ı kullanmak istiyorum. Çünkü hub’ı kullanmadığımda renklerde bir parlaklık azalışı oluyor. Nerede hata yapmış olabilirim?

Anakartım: ASUS TUF Z690-PLUS D4 (3 adet ARGB Gen 2 girişi mevcut.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…