Dark Freezer X123 CPU fan RGB'si nasıl kapatılır?

FreezyRagnar

Uzman
Merhaba CPU fanın RGB'si kasa fanlarına uyum sağlayamadığı için ve fanın rengi sabit olduğu için kapatmak istiyorum, çok rahatsız ediyor.
CPU fan: Dark Freezer X123
Anakart: ASUS Prime B650 Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil aslında, sadece bir kabloyu keseceksin o kadar. (tabii ki bunu bilgisayar açıkken yapmayacağın için risk taşımıyor, doğru kabloyu kes yeter.)

Kabloların hepsi aynı, siyah. Doğru kabloyu bulmak için tam olarak ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolardan bazıları fanın 4 pinli güç kablolarıdır, onları kesmeyeceksin, diğerlerini bulman lazım.
Fanı çıkadım en sağda 1 tane gri kablo var o kablodanmı bahsediyoruz tam olarak ?

Dosya Ekleri

• IMG_20250420_101106.webp
    4,8 MB · Görüntüleme: 63
Fanı çıkadım en sağda 1 tane gri kablo var o kablodan mı bahsediyoruz tam olarak?

Hmm, sizin fanınız kenarlardan değil ortadan aydınlatmalıymış, o yüzden kablolar oradan geçmiyor. Bu durumda pek bir şey yapamazsınız, fanın göbeğini açıp içindeki ledleri sökmek gerekir. Benim Dark X124 soğutucumda fan kenardan aydınlatmalıydı, keserek çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…