hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 14 Kasım 2025 #1 Arkadaşlar Dark N10 kasadaki alt kısımda olan sacın perçinlerini nasıl sökerim? Son düzenleme: 14 Kasım 2025
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.458 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.070 Yer İstanbul 14 Kasım 2025 #2 hovarda dedi: Arkadaşlar Dark N10 kasadaki alt kısımda olan sacın perçinlerini nasıl sökerim? Eki Görüntüle 202043 Genişletmek için tıkla... Bu perçinler sökülemez. Yapabileceğin en temiz iş matkapla perçinin ucunu delip düşmesini sağlamak.
hovarda dedi: Arkadaşlar Dark N10 kasadaki alt kısımda olan sacın perçinlerini nasıl sökerim? Eki Görüntüle 202043 Genişletmek için tıkla... Bu perçinler sökülemez. Yapabileceğin en temiz iş matkapla perçinin ucunu delip düşmesini sağlamak.
KS KS hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 14 Kasım 2025 #3 erdym dedi: Bu perçinler sökülemez. Yapabileceğin en temiz iş matkapla perçinin ucunu delip düşmesini sağlamak. Genişletmek için tıkla... Kafalarını başka şekilde kesemez miyim?
erdym dedi: Bu perçinler sökülemez. Yapabileceğin en temiz iş matkapla perçinin ucunu delip düşmesini sağlamak. Genişletmek için tıkla... Kafalarını başka şekilde kesemez miyim?
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.458 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.070 Yer İstanbul 14 Kasım 2025 #4 hovarda dedi: Kafalarını başka şekilde kesemez miyim? Genişletmek için tıkla... İnce düz bir tornavida benzeri bir şey varsa saç ile perçinin kafasının arasına sokup çekiçle vura vura da yapabilirsin ama boyayı çizebilirsin. Ben bunu genelde matkap ucunu kırmasın diye metal perçinde yapıyorum.
hovarda dedi: Kafalarını başka şekilde kesemez miyim? Genişletmek için tıkla... İnce düz bir tornavida benzeri bir şey varsa saç ile perçinin kafasının arasına sokup çekiçle vura vura da yapabilirsin ama boyayı çizebilirsin. Ben bunu genelde matkap ucunu kırmasın diye metal perçinde yapıyorum.