Bütçe
700 TL
Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, sabah veya öğlen Dark Souls alınır mı diye konu açtım ve "Elden Ring mi yoksa Dark Souls 3 mü?" diye karar veremedim. Araştıra araştıra saat gece olmaya başlamış, saat geçmiş bayağı. Dark Souls serisi indirimi bitmiş ve oyunu almayı unuttum ve bu olaya çok üzüldüm. Site araştırmalarında doğru şeyler bulamadım. Bana CD key olarak lazım çünkü paylaşımlı hesaplara güvenim yok. Dark Souls 3'ü en ucuz nereden alabilirim? Bütçem maksimum 700 TL. Ona göre güvenilir bir site olsun. CD key olarak olsa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İki oyun arasından bir seçim yapacak olsaydım Elden Ringi seçerdim ama bütçenize uygun olarak Dark Souls 3 daha mantıklı. Key sitelerine baktım ama steam ile aynı fiyata geliyorlar. Belki Cashback ile biraz daha indirirsiniz ama aşağı yukarı fiyatlar aynı.

Hesap almam demişsiniz ama Kinguin'den alabilirsiniz Gmail vs her şeyi değişebiliyorsunuz ve indirim kodu olması lazım kodu da kullanınca 700-800TL civarı ediyor, bu arada bende Kinguin'den Project Zomboid aldım hesap hala duruyor.
Paylaşımlı hesap satmıyorlar.
Kfg10may kod bu sanırım.

1747342918276.webp

1747343097602.webp

Bu da aynı sitenin CD key versiyonu ama CD key pek mantıklı gelmedi bana fiyat olarak.

Son düzenleme:
Bir site vardı oyunu giriyordun tüm satılan yerleri karşına çıkartıyordu ucuzdan pahalıya doğru, adını unuttum. Bilen arkadaşlar varsa bu konunun altında yardımı olur.

Merhaba. İki oyun arasından bir seçim yapacak olsaydım Elden Ring'i seçerdim ama bütçenize uygun olarak Dark Souls 3 daha mantıklı. Key sitelerine baktım ama Steam ile aynı fiyata geliyorlar. Belki cashback ile biraz daha indirirsiniz ama aşağı yukarı fiyatlar aynı.

Hocam galiba dediğiniz gibi yapacağım cashback ile 300 TL indireceğim sonra aşağıdaki arkadaş bir tane kod verdi sağ olsun onu da kullanacağım öyle CD key alacağım gibi ama kullanıcı güvenilir mi sence ismi Green keys %97.40 olumlu yorumu var galiba.