roszd Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 86 Beğeniler 30 19 Şubat 2026 #1 Envanterden item kullanırken sol tıka bastım, karakter de vurdu. Level bastığımız abla tek yedi, ne yapacağım?
Envanterden item kullanırken sol tıka bastım, karakter de vurdu. Level bastığımız abla tek yedi, ne yapacağım?
serhatmorgan 21 Uzman Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 592 Çözümler 2 Beğeniler 253 19 Şubat 2026 #2 Biraz uzaklaşıp geri geldiğinde ve biraz zaman geçtiğinde geri çıkıyordu diye hatırlıyorum. Sonsuza dek gitmiyor yani.
Biraz uzaklaşıp geri geldiğinde ve biraz zaman geçtiğinde geri çıkıyordu diye hatırlıyorum. Sonsuza dek gitmiyor yani.
KS KS roszd Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 86 Beğeniler 30 20 Şubat 2026 #3 serhatmorgan dedi: Biraz uzaklaşıp geri geldiğinde ve biraz zaman geçtiğinde geri çıkıyordu diye hatırlıyorum. Sonsuza dek gitmiyor yani. Genişletmek için tıkla... Bonfire a gidip gelince geliyormuş hocam.
serhatmorgan dedi: Biraz uzaklaşıp geri geldiğinde ve biraz zaman geçtiğinde geri çıkıyordu diye hatırlıyorum. Sonsuza dek gitmiyor yani. Genişletmek için tıkla... Bonfire a gidip gelince geliyormuş hocam.