Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Hangi platforma alacaksin oyunu?
PS
glorfindel
Çalışkan
Daha önce hiç souls oynamadıysan kesin bi' yorum yapmak zor. İki ucu keskin bıçak gibi ya çok seversin ya nefret edersin. Eğer elinde vasat da olsa bir soulslike varsa oyna ve önce türü sevip sevmediğine karar ver. Sevdiğine karar verdiysen Dark Souls Trilogy günün sonunda şimdiye kadar yaşadığın en iyi oyun tecrübelerinde ilk sıralarda olur.
Daha önce hiç souls oynamadıysan kesin bi' yorum yapmak zor. İki ucu keskin bıçak gibi ya çok seversin ya nefret edersin. Eğer elinde vasat da olsa bir soulslike varsa oyna ve önce türü sevip sevmediğine karar ver. Sevdiğine karar verdiysen Dark Souls trilogy günün sonunda şimdiye kadar yaşadığın en iyi oyun tecrübelerinde ilk sıralarda olur.
Elden Ring - Sekiro - DS 1-3 oynadım daha öncesinde PS5'e almak istiyorum şuan sadece trilogy paketi 2.000 TL fiyatı uygun mu değil mi onu öğrenmek istedim açıkçası.
glorfindel
Çalışkan
Kesin alınır.Elden Ring - Sekiro - DS 1-3 oynadım daha öncesinde PS5'e almak istiyorum şuan sadece trilogy paketi 2.000 TL fiyatı uygun mu değil mi onu öğrenmek istedim açıkçası.
Teşekkür ederim.
- Makaleler
- 23
Alınabilir.
Bu oyunları ne kadar sevdiğine bağlı, benim gibi her birine ayrı tutku duyuyor ve her birini defalarca kez bitiriyorsan bırak 2.000'i 5.000TL'ye bile alınır. Çünkü piyasada Souls'lar kadar tekrar oynanabilirlik sunan oyun sayısı çok çok az. Ben mesela bu oyunları asla bilgisayarımdan silmem, çünkü ne zaman tekrar oynamak isteyeceğim hiç belli olmuyor.
Yeni konular
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-