urkanF

Uzman
Ürünü yeni kullanmaya başladık fakat Bluetooth ile nasıl kullanırız bilmiyorum. Kullanım kitapçığındada yazmıyor nasıl bağlanacağı?

Deneme yanılma yöntemiyle buldum. Açma kapama tuşuna 3 kere üst üste basıca Subwoofer üzerinde ışıklar yanıp yanıp sönüyor. bip bip ediyor bluetooth moda geçiyor.

Son düzenleme:
Ürünü yeni kullanmaya başladık fakat Bluetooth ile nasıl kullanırız bilmiyorum. Kullanım kitapçığındada yazmıyor nasıl bağlanacağı?

Deneme yanılma yöntemiyle buldum. Açma kapama tuşuna 3 kere üst üste basıca Subwoofer üzerinde ışıklar yanıp yanıp sönüyor. bip bip ediyor bluetooth moda geçiyor.
Dark SP-214 Bluetooth ile kullanım için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Cihazı Açın:
- Dark SP-214'ü açın. Eğer açma/kapama tuşuna ihtiyacınız varsa, onu kullanın.

2. Bluetooth Modunu Aktifleştirin:
- Açma/kapama tuşuna 3 kez hızlı şekilde basın.
- Subwoofer üzerindeki ışıklar yanıp sönmeye ve bip sesi çıkarmaya başlayacaktır. Bu, Bluetooth moduna geçildiğini gösterir.

3. Bluetooth Ayarlarını Açın:
- Akıllı telefon, tablet veya bilgisayarınızda Bluetooth ayarlarını açın.
- Bluetooth'un açık olduğundan emin olun.

4. Cihazı Tarayın:
- Bluetooth ayarları kısmında "Cihazları Tara" veya "Yeni Cihaz Ekle" seçeneğine tıklayın.
- Dark SP-214'ün adının listedeki cihazlar arasında gözükmesini bekleyin.

5. Bağlantıyı Sağlayın:
- Dark SP-214 adını seçin ve bağlantı kurun.
- Eğer istenirse, herhangi bir şifre girin, genellikle “0000” veya “1234” kullanılabilir.

6. Bağlantı Onayını Kontrol Edin:
- Bağlantı başarılı olduğunda, cihazın Bluetooth aydınlatması genellikle sabit bir ışık haline gelir.
- Cihaz artık stok akışınızı oynatmak için kullanılabilir.

7. Ses Kaynağını Seçin:
- İlgili cihazdan müzik oynamaya başlayın. Sesin Dark SP-214 üzerinden geldiğini kontrol edin.

Sorun yaşarsanız veya başka bir konu hakkında daha fazla teknik bilgiye ihtiyaç duyarsanız, daha fazla ayrıntı sağlamaktan çekinmeyin!