naruto Başarılı Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 6 7 Kasım 2024 #1 Yani başlıktaki gibi çok cızırtı geliyor. Daha bugün elime ulaştı denedim fakat cızırtı geliyor normal mi? cızırtı videosu cızırtı videosu2
Yani başlıktaki gibi çok cızırtı geliyor. Daha bugün elime ulaştı denedim fakat cızırtı geliyor normal mi? cızırtı videosu cızırtı videosu2
1 11544 Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 1.350 Çözümler 30 Beğeniler 1.010 7 Kasım 2024 #2 naruto dedi: Yani başlıktaki gibi çok cızırtı geliyor. Daha bugün elime ulaştı denedim fakat cızırtı geliyor normal mi? cızırtı videosu cızırtı videosu2 Genişletmek için tıkla... Hoparlörleri birbirinden uzaklaştır ve fişi ters takmayı dene.
naruto dedi: Yani başlıktaki gibi çok cızırtı geliyor. Daha bugün elime ulaştı denedim fakat cızırtı geliyor normal mi? cızırtı videosu cızırtı videosu2 Genişletmek için tıkla... Hoparlörleri birbirinden uzaklaştır ve fişi ters takmayı dene.
KS KS naruto Başarılı Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 6 10 Kasım 2024 #3 11544 dedi: Hoparlörleri birbirinden uzaklaştır ve fişi ters takmayı dene. Genişletmek için tıkla... arkada bulunan değilde üstteki jak girişini taktım her şey şu an sorunsuz teşekkür ederim
11544 dedi: Hoparlörleri birbirinden uzaklaştır ve fişi ters takmayı dene. Genişletmek için tıkla... arkada bulunan değilde üstteki jak girişini taktım her şey şu an sorunsuz teşekkür ederim