Dark Web'deki yeni dolandırıcılık ağı

Adamlar mis gibi sistem kurmuşlar işte. Mis gibi de paralarını kazanıyorlar. Çok kurcalamaya gerek yok. TR'ye de böyle şeyler lazım. Bir aralar President falan çıkmıştı da adamlar namussuzun teki. Her sene isim değiştiriyorlar. Geçen sene Monopoly Market'ti sitenin adı. Bu yıl Wall Street Market galiba. Her sene takır takır YKS sorularını satıyoruz ayağına milleti dolandırmayı biliyorlar.

Vay bu konuyu ilk defa duydum. Reddit üzerinden falan mı yapıyorlar? Yoksa normal web sitesi gibi mi? Baya ilgimi çekti konu.

Vay bu konuyu ilk defa duydum. Reddit üzerinden falan mı yapıyorlar? Yoksa normal web sitesi gibi mi? Baya ilgimi çekti konu.
Dümdüz Dark Web'den yapıyorlar. Hidden Wiki'nin resmi Türkiye indexi adamların elinde. Sadece kendi marketlerini eklemişler. 6-7 ayda bir market kısmındaki ismi değiştiriyorlar çünkü sitenin ismi değişiyor her sene. Ama açıklamayı hiç ellemiyorlar. Valla keşke şu indeksteki çalışmayan siteleri düzeltseler o kadar milleti dolandırmakla uğraşacaklarına. Forumlar da adamların ellerinde. Sadece kendi forumları var. Oradan da güvenilir falan diye mesaj yazıyorlar soru soranlara. Ancak gelin görün ki alıyorsunuz elinizde patlıyor.

Örnekler bunlar ancak tamamen dolandırma amaçlı yapıyorlar. Gerçekten ellerinde soru falan olduğu yok. Sitelerine girerseniz aslında bayağı ilgi çekici şeyler var ancak full dolandırma amaçlı hepsi de.

Bu konu inanılmazmış ya. Bununla alakalı bir haber çok iyi olur. Teşekkür ederim, hiç bilmiyordum bu konuyu öğrenmiş oldum. Yerli ve milli Huione Guarantee'miz var mış. Haberimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…