Sorum başlıktaki gibi. Yatırım şirketlerinin adları kullanılarak WhatsApp grupları açılıyor. Bu gruplarda çok büyük dolandırıcılık yapılıyor. Bu konuda bayağı bir araştırma yaptım. Hatta bahsi geçen gruplardan birkaçında ben de bulundum. Hiç de öyle anlaşılmayacak gibi değil. İçlerinde bulunmama rağmen tek kuruş para kaptırmadım. Sahte olduğu besbelli. Benim anlamadığım şey şu, bu insanlar neden araştırmıyorlar? Neyse mağdurları yargılamayı geçtim, bankalar neden bunları engellemiyorlar? Çoğu şikayete dönüş bile yapmamışlar. Ben de bu dolandırıcılıkları bankalara kanıtları ile sundum ancak bunların hepsi hala faal. Aşağıya bazı Şikayetvar bağlantıları bırakıyorum. Bunlar 5-10Dk'da bulabildiklerim. Çok fazla mağdur var gerçekten. Özellikle şeker yatırım bu konuda hiçbir şey yapmıyor. Daha önce 3 kez şeker yatırım'a bunu yolladım. Hiçbir şey olmadı. Çok fazla mağdur var ve hala yeni mağdurlar olmaya devam ediyor.
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
www.sikayetvar.com
Yanıltıcı Hisse İşlemleri Ve Güvenlik Endişeleri
Şeker Yatırım için yazılan 'Yanıltıcı Hisse İşlemleri Ve Güvenlik Endişeleri' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Şeker Yatırım hakkında şikayet yazm...
Yanıltıcı Yatırım Danışmanlığı Ve Kimlik Güvenliği Sorunu
Şeker Yatırım için yazılan 'Yanıltıcı Yatırım Danışmanlığı Ve Kimlik Güvenliği Sorunu' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Şeker Yatırım hakkında şik...
Yanıltıcı Uygulama Ve Kimlik Bilgilerinin Kullanımı
Şeker Yatırım için yazılan 'Yanıltıcı Uygulama Ve Kimlik Bilgilerinin Kullanımı' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Şeker Yatırım hakkında şikayet y...
Kimlik Bilgilerimle Yapılan İşlemlerden Dolayı Mağduriyet
Şeker Yatırım için yazılan 'Kimlik Bilgilerimle Yapılan İşlemlerden Dolayı Mağduriyet' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Şeker Yatırım hakkında şik...
Yatırım Uygulamasında Yaşanan Güvensizlik
Ak Yatırım için yazılan 'Yatırım Uygulamasında Yaşanan Güvensizlik' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Ak Yatırım hakkında şikayet yazmak için tıkla...
Ak Yatırım Mağdur Edilmem
Ak Yatırım için yazılan 'Ak Yatırım Mağdur Edilmem' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Ak Yatırım hakkında şikayet yazmak için tıklayın!
Ak Yatırım Güven Kazanıp Hesabımı Dondurdular
Ak Yatırım için yazılan 'Ak Yatırım Güven Kazanıp Hesabımı Dondurdular' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Ak Yatırım hakkında şikayet yazmak için t...
Yetkisiz İşlemler Ve Kimlik Bilgilerinin Kötüye Kullanımı
Ak Yatırım için yazılan 'Yetkisiz İşlemler Ve Kimlik Bilgilerinin Kötüye Kullanımı' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Ak Yatırım hakkında şikayet y...
WhatsApp Üzerinden Kimlik Bilgileriyle Yanıltmaca
WhatsApp için yazılan 'WhatsApp Üzerinden Kimlik Bilgileriyle Yanıltmaca' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da WhatsApp hakkında şikayet yazmak için t...
Sahte QNB Grubu İle Kandırılan Yatırımcılar
QNB Invest için yazılan 'Sahte QNB Grubu İle Kandırılan Yatırımcılar' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da QNB Invest hakkında şikayet yazmak için tık...
Yanıltıcı Kurum Hesabı Nedeniyle Büyük Maddi Kayıp
QNB Invest için yazılan 'Yanıltıcı Kurum Hesabı Nedeniyle Büyük Maddi Kayıp' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da QNB Invest hakkında şikayet yazmak i...
Yanıltıcı Kurum İddialarıyla Mağduriyet
QNB Invest için yazılan 'Yanıltıcı Kurum İddialarıyla Mağduriyet' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da QNB Invest hakkında şikayet yazmak için tıklayı...
Garanti BBVA Yatırımcıları Grubunda Kandırılma
Garanti BBVA Yatırım için yazılan 'Garanti BBVA Yatırımcıları Grubunda Kandırılma' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Garanti BBVA Yatırım hakkında ...
İş Yatırım Uluslararası Yatırım Yanıltmacası : Kredi Çekip Mağdur Oldum
İş Yatırım için yazılan 'İş Yatırım Uluslararası Yatırım Yanıltmacası : Kredi Çekip Mağdur Oldum' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da İş Yatırım hakk...
İş Yatırım İş Trader Mağduriyeti
İş Yatırım için yazılan 'İş Yatırım İş Trader Mağduriyeti' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da İş Yatırım hakkında şikayet yazmak için tıklayın!
İş Yatırım İş Yatirim Menkul Değerler Mağduriyeti
İş Yatırım için yazılan 'İş Yatırım İş Yatirim Menkul Değerler Mağduriyeti' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da İş Yatırım hakkında şikayet yazmak iç...
WhatsApp Üzerinden Yatırım Dolandırıcılığı
WhatsApp için yazılan 'WhatsApp Üzerinden Yatırım Dolandırıcılığı' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da WhatsApp hakkında şikayet yazmak için tıklayın...
WhatsApp Sosyal Medya Üzerinden Yapılan Yatırım Yanıltıcılığı!
WhatsApp için yazılan 'WhatsApp Sosyal Medya Üzerinden Yapılan Yatırım Yanıltıcılığı!' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da WhatsApp hakkında şikayet ...