Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Darkest Dungeon® macera ve psikolojik gerilim odaklı zorlu bir gotik roguelike sıra tabanlı rol yapma oyunu. Kusurlu kahramanlardan oluşan bir takımı topla, eğit ve korkunç varlıklar karşısında onlara öncülük et.

Ancestral Edition içeriğinde Darkest Dungeon ana oyun ile birlikte şu DLC paketleri bulunuyor: The Crimson Court, The Shieldbreaker ve The Color of Madness, The Musketeer ve Orijinal Oyun Müzikleri.

Epic sayfası: https://store.epicgames.com/tr/p/darkest-dungeon--the-ancestral-edition

Şu sıra tabanlı oyunlara karşı hep bir ön yargım oluyor ama şans vermeli miyim acaba diye düşünüyorum bazen…
Fiyatı düşük. Alıp bir dene. Sarmazsa çok bir kaybın olmaz. Ama bu oyun özelinde konuşacak olursam deneyip olmazsa sıra tabanlı olup olmaması değil de Darkest Dungeon'ın kendisinin zor olması sebeplidir. Oyunun baya zor olduğunu söylüyorlar.

Fiyatı düşük. Alıp bir dene. Sarmazsa çok bir kaybın olmaz. Ama bu oyun özelinde konuşacak olursam deneyip olmazsa sıra tabanlı olup olmaması değil de Darkest Dungeon'ın kendisinin zor olması sebeplidir. Oyunun baya zor olduğunu söylüyorlar.
Öyleyse hiç almayayım. Zor oyunla sıra tabanlıya başlarsam muhtemelen bu türden soğurum. Başlangıç seviyesi bir oyun daha iyi olur ilk etapta. :)

Öyleyse hiç almayayım. Zor oyunla sıra tabanlıya başlarsam muhtemelen bu türden soğurum. Başlangıç seviyesi bir oyun daha iyi olur ilk etapta. :)

Yani alıp kütüphanede de tutabilirsin. Fiyatı iyi diye dedim. Çünkü oyunu seveni manyak seviyor, Orhun Kayaalp vs. Artı Reddit baktım biraz.
İkinci oyunu da indirimde.

Sıra tabanlı olarak Divinity Original Sin serisine bakabilirsin. Ayrıca tabii ki BG III.

Farklı bir oyun daha var: Pirates Outlaws. Bu da indirimde.