PolarXP 1

Çalışkan
Başlıkta belirttiğim gibi kamera hareketi gerçekleşsin veya sabit dursun, neredeyse her saniye bir anlık donma/takılma sorunu var. NVIDIA Denetim Masası'ndan V-Sync açtım, Triple Buffering açtım, FPS 60'a sabitledim ve hiçbir işe yaramadı. Oyunun kendi ayarlarını da kurcaladım ama bir şey fark etmedi. Bilen varsa nasıl çözerim sorunu?

Teşekkürler.

3060 Ti Ryzen 5 7500F ve 16 GB RAM var. Hem kontrolcü ile hem de mouse ile denedim.
Darksiders 2'nin camera stutter konusunda sabıkası olan bir oyun zamanında ben de yaşadım. Nvidia kontrol panelinden önceden oluşturulmuş kare sayısını 1'e çekin yardımcı olabilir.
Tuhaf bir öneri olacak, oyunu Xbox 360 emülatörü Xenia üzerinden oynamayı düşünebilirsiniz sisteminiz yeterlidir.

Darksiders 2'nin camera stutter konusunda sabıkası olan bir oyun zamanında ben de yaşadım. Nvidia kontrol panelinden önceden oluşturulmuş kare sayısını 1'e çekin yardımcı olabilir.
Tuhaf bir öneri olacak, oyunu Xbox 360 emülatörü Xenia üzerinden oynamayı düşünebilirsiniz sisteminiz yeterlidir.
Onu denedim zaten, işe yaramadı. Emülatör ile denemek istemiyorum, zaten Steam üzerinden almışım oyunu. Başka bir bilgisayarda daha denerim, olmazsa yapacak bir şey yok.