Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Manyetik bu konuda sınıfta kalır.
RS6 Air, bütçe biraz daha çıkarsa RS7 Air tercih edin.
RS7 Air kullanıyorum ve tersine yazı kalitem artı. Ondan önce Akko Piano Pro V3 switchlere sahip bir klavye kullanıyordum.
Bir çok manyetik klavye denedim, hiçbiri şu an kullandığım mekanik klavyeye yaklasamaz.RS7 Air kullanıyorum ve tersine yazı kalitem artı. Ondan önce Akko Piano Pro V3 switchlere sahip bir klavye kullanıyordum.
Bir çok manyetik klavye denedim, hiçbiri şu an kullandığım mekanik klavyeye yaklasamaz.
Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz? WPM değeriniz nedir?
Furycube F75 Pro.
2-3 ay önce falan 78 civarı idi sanırsam.
Furycube F75 Pro.
2-3 ay önce falan 78 civarı idi sanırsam.
Hocam ben şimdiye kadar epey modifiyeli Leobog Hi75 ve Akko 5075B kullandım. İkisinin switchleri de iyiydi Akko'nunkiler daha da iyiydi. Akko'dan ATK RS7 Air'e geçince yazma hızım 95'lere kadar çıktı açıkçası. Bence bu yazma konusunda biraz daha kişisel manyetik-mekanik ayrımı.
Yani evet kişisel sayılabilir. Şahsen hem ses hem hissiyat olarak mekanik çok çok önde benim için. Şimdi test yaptım 89'muş mesela. 2-3 ay önceki 78 civari çıkan testte manyetik kullanıyordum.Hocam ben şimdiye kadar epey modifiyeli Leobog Hi75 ve Akko 5075B kullandım. İkisinin switchleri de iyiydi Akko'nunkiler daha da iyiydi. Akko'dan ATK RS7 Air'e geçince yazma hızım 95'lere kadar çıktı açıkçası. Bence bu yazma konusunda biraz daha kişisel manyetik-mekanik ayrımı.