Enthy77

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba,

Bu Reddit konusu altındaki tüm yorumları uyguladım; ancak hiçbir işe yaramadı.

Bu fareyi 5-6 aydır kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım ama oyun oynarken birden alıcı ışığı söndü. Hiçbir şey yapmıyordum. Mouse %100 şarjlı. Ne yaptıysam, alıcı ışığının tekrar yanmasını sağlayamadım. USB yuvasını değiştirdim, bu başlıktaki tüm yorumları uyguladım, hiçbir işe yaramadı. Fare kablo ile çalışıyor ama kablosuz çalışmıyor.

Konu RMB + orta fare düğmesini basılı tutmamı söylüyor ama bu kombinasyon, benim için hiçbir şey yapmıyor.

Fare en son aygıt yazılımına sahip, yani 01.00.03.00.

Firmware sürümünü yeniden 01.00.01.00'a düşürüp tekrar denedim ancak yine bir sonuç alamadım.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Aldığım firma, ConnectGame; ürünlerinin hiçbir şekilde arkasında durmayan bir firma. THH'ye de verdim. Buradan kesinlikle alışveriş yapmamanızı öneriyorum.

1762203346424.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Fareyi kapat rmb+ orta fare tuşuna basılı tutarak 2.4GHz moduna al ve basılı tutmaya devam et yeşil ışık yanıp sönecek eşleşti demek oluyor. Sen sanırım fareyi kapatmadan direk çalışırken basılı tutdun diye olmadı.

Fareyi kapat rmb+ orta fare tuşuna basılı tutarak 2.4GHz moduna al ve basılı tutmaya devam et yeşil ışık yanıp sönecek eşleşti demek oluyor. Sen sanırım fareyi kapatmadan direk çalışırken basılı tutdun diye olmadı.
Hocam 4K dongle receiver'ın ışığı yanmıyor, o gitti ondan sonra bu problem başladı. Dediğinizi de yaptım alttaki switchlerden ortadaki mi 2.4 ghz modu sağdakı mi? soldaki zaten bluetooth.

Gerçi 3 tarafa da alarak dediğinizi yaptım ama receiverin ışığı ile bu durumun ne alakası olabilir ki? Hiçbir şey olmadı bu arada.

Bu şekilde duruyor receiver...

Dosya Ekleri

• 5787310591771872165.webp
    5787310591771872165.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme: