Bütçe
2.200 TL

HasanYılmaz

Çalışkan
Elim oldukça büyük. 20,5 cm yüksekliği ve 19-20 cm gibi bir genişliği var. Bütçem 2.000 TL. Ne almalıyım mouse olarak? Claw grip tutuyorum ve amacım kullanım rahatlığı, konfor, yüksek CPS ve sensör kalitesi. Şu anki farem Hytech Hy X8 Eagle ve küçük geliyor. Uzunlukları şu şekilde şu an kullandığımın (mouse) 130 mm, genişlik (mouse) 75 mm, yükseklik (mouse) 45 mm.

Elim oldukça büyük. 20,5 CM yüksekliği ve 19-20 cm gibi bir genişliği var. Bütçem 2.000 TL. Ne almalıyım mouse olarak? Claw grip tutuyorum ve amacım kullanım rahatlığı, konfor, yüksek CPS ve sensör kalitesi. Şu anki farem Hytech Hy X8 Eagle ve küçük geliyor. Uzunlukları şu şekilde şu an kullandığımın (mouse) 130 mm, genişlik (mouse) 75 mm, yükseklik (mouse) 45 mm.

Evet uyar, büyük bir mouse zaten M3 Pro.

Birebir palm grip mouse demek zor. Rahatlık göreceli. Tutuş stiline göre değişir. Claw grip için de %100 bir mouse değil sonuçta büyük bir mouse. Palm grip için ise eksisi serçe parmağın boşta kalabilecek olması fotoğraf iletiyorum.

Deneyip görmek lazım kimse kesin eline uyar diyemez. Ama büyük bir mouse olduğu kesin. Piyasadaki en rahat şekle sahip fareler şu an DeathAdder, Zowie ec serisi olabilir. G402, G502 de olabilir. Genel olarak geniş kasaya sahip Mouse'lar eli daha rahat ettirir. Parmakları yormaz.

Mouse sadece Shape'den ibaret değildir. Özellikleri de bir o kadar önemli. Darmoshark M3 Pro iyi özelliklere sahip bir mouse. Ama alışkanlığın yatay geniş kasaya sahip mouselara uygunsa. Eline uymadıktan sonra 999 IPS sensör de olsa. Nordic mcu da olsa. Bir işe yaramıyor. Çünkü rahat değilsin. Alışkanlığın yok ve adam vuramıyorsun.

Dosya Ekleri

• sss.webp
    sss.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 26