Subzero

Uzman
İki adet Wraith'ten Darmoshark M3 Pro aldım ama nasıl aktif edeceğimi ve şarj edeceğimi tam çözemedim. Biraz uğraştım ama net bir bilgiye ulaşamadım. Bu konuda bir bilginiz var mı arkadaşlar

Ayrıca bu farelerin tam şarj olması ne kadar sürer, ortalama kaç gün kullanılıyor, pil yüzdesi vs. nasıl takip ediliyor?
Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Kabloyu takınca şarj olmaya başlar. Kabloyu taktıktan sonra farenin altından kablolu moda (varsa) alabilirsiniz. Çoğunda yok. Otomatik oluyor bu işlem. Genelde altta 2.4G, kapalı ve Bluetooth anahtar kısmı olur. Ancak bazılarında kapatma yerine kablolu mod anahtarı olabiliyor.
Kabloyu PC takıp da mı şarj edeceğim hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bocam farenin kutusundan hem USB hem de Type-C girişi olan bir şey var, o ne işe yarıyor?
USB alıcısını fareye daha yakın tutmak için çevirici. Kabloyu bilgisayara bağlayıp, Type-C ucunu dönüştürücüye taktıktan sonra, fareyi kullanmak için gerekli olan ufak USB alıcısını da ucuna takıyorsunuz.

USB alıcısını fareye daha yakın tutmak için çevirici. Kabloyu bilgisayara bağlayıp, Type-C ucunu dönüştürücüye taktıktan sonra, fareyi kullanmak için gerekli olan ufak USB alıcısını da ucuna takıyorsunuz.

Anladım. Son olarak hocam, USB alıcısı çeviriciyi fareye daha yakın olması ne işe yarıyor? Gerekli mi?