Bütçe
2200TL

18320

Uzman
Ürün yeni gelmiş, PAW3950 ve Nordic52840 bulundurduğundan dolayı dikkatimi çekti ama yeni bir ürün ve fiyatından dolayı malzeme kalitesi nasıldır emin olamadım. Kutu içeriğinde dongle olmaması dışında gayet iyi gözüküyor. Şu anlık 1K Hz'de kullanırım, sonradan dongle alabilirim belki. Tutuş şeklim claw/fingertip, sizce iyi bir tercih olur mu?
@Toby Fox, @SF26 siz de bir bakabilirseniz çok memnun olurum.

Bu kadar yüksek donanımda malzeme kalitesi şüpheli bence de. 2. elden Mad R daha mantıklı gibi geliyor şu an bana.
Onun dışında VXE R1 Pro Max modeli de 2. elde bu fiyat bandında rahat bulunur.

Bu arada unutmadan Helios 2 XD3V3 1K modeli de olabilir alınabilecekler arasında.
2. elde de Helios 2 Pro S bakılabilir.

Ürün yeni gelmiş, PAW3950 ve Nordic52840 bulundurduğundan dolayı dikkatimi çekti ama yeni bir ürün ve fiyatından dolayı malzeme kalitesi nasıldır emin olamadım. Kutu içeriğinde dongle olmaması dışında gayet iyi gözüküyor. Şu anlık 1K Hz'de kullanırım, sonradan dongle alabilirim belki. Tutuş şeklim claw/fingertip, sizce iyi bir tercih olur mu?
Alınır. Daha önceki modllere göre daha güçlendirilmiş kasa ve daha iyi Coating sunuyor.

Ama bütçe artabiliyorsa. Zaopin Z2 veya Z2 mini öneririm.

@SF26 @Spartan İkinize de önerileriniz için teşekkür ederim. Açıkçası ben de bu fiyata bu donanımı veriyorsa malzeme kalitesi iyi olmayabilir diye düşünmüştüm ama videolardan baktığımda fena gözükmüyordu, tabii ki dış görünüşe de aldanmamak lazım. M3S Max almaya karar verirsem kullanıcı yorumlarını bekleyeceğim.
İkinci ele bakacak olursam ürünü elden almak isterim ancak yaşadığım yer itibariyle pek bir şey bulamam gibi duruyor. Yine de sarı siteye Mad R falan bulabilir miyim diye bir bakacağım.
Fantech Helios 2 güzel duruyor, listeme ekledim. Listemde ayrıca VXE R1 Pro da var.
Şu anlık bütçe artırmayı düşünmüyorum ama artıracak olursam Zaopin Z2 Mini ve Scyrox V8 modellerini de değerlendireceğim.
Tekrardan teşekkür ediyorum.

Alınır. Darmoshark ürünleri güzel kronikliği 2023'teki ilk batchlerde vardı. Ancak şu an yok.
Tutuşunla da uyumlu.

Bu kadar yüksek donanımda malzeme kalitesi şüpheli bence de. 2. elden mad r daha mantıklı gibi geliyor şu an bana.
Onun dışında vxe R1 Pro Max modeli de 2. elde bu fiyat bandında rahat bulunur.

Bu arada unutmadan Helios 2 XD3V3 1K modeli de olabilir alınabilecekler arasında.
2. elde de Helios 2 Pro s bakılabilir.

Zaten Çin'de bu sensörlerin 10 tanesi 30 TL falan. Ama sen entegre edemezsin. O yüzden kârı düşük yapmışlar fiyatı da bu yüzden uygun. Ayrıca VXE MAD R 36 gram olsun diye malzemeden ve bataryadan kısmışlar.