Darmoshark M3S Max dongle bağlantı sorunu

mirigo

Uzman
Bilgisayarı açtığımda dongle'ı takılı olmasına rağmen mouse'um çalışmıyor. Hatta direkt aygıtı takılı olarak görmüyor. Kablolu ya da Bluetooth modunda herhangi bir sorun yok.

Dongle'ı birkaç defa sök-tak yaptığım zaman geliyor. Farklı cihazlarda denedim, sonuç yine benzer; bazen çalışıyor, bazen görmüyor. Fakat her bilgisayarı başlattığımda defalarca aynı şeyi yapıyorum.

İnternette doğru düzgün hiçbir kaynak bulamadım. Hem mouse'un hem de dongle'ın yazılımları güncel. Sök-tak yaptığımda Windows'tan herhangi bir ses gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dongle ile fareyi yeniden eşleştirmeyi dener misiniz?

Dongle ile fareyi yeniden eşleştirmeyi dener misiniz?
Hocam şöyle dongle takılı iken yeniden eşleştirmeye çalışırken herhangi bir şey olmuyor. Dongle tepki vermiyor takılı gözükmüyor pcde bağlanmıyor o sebepten.

Farklı bir USB kablosu denediniz mi belki kablo zarar görmüştür. Normal telefon şarj kablosuyla bir deneyin bakalım dongle çalışacak mı tek seferde eğer farklı kabloyla çalışıyorsa zaten mesele ortaya çıkmış olur.

Hocam mouse,kablo,usb a dan type c dönüştürücü her şey çalışıyor. Dongle ile ilgili bir problem var gibi duruyor ama anlamadım şu an anlık olarak cs oynuyorum hiç bir takılma donma kopma yok. Çok ilginç tam olarak anlayamıyorum sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…