Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
EyDo
Becerikli
Hocam scyrox V8 claw mı ne tutuşu pek bilmiyorum arkadaşlar söyler ama bence sycroxv8 elinizin içini rahatca doldulur. Galiba darmoshark kronik sorunlu bir fare diyorlar ben yerinizde olsam scyrox alirimŞu anda Razer Cobra kullanıyorum. Scyrox V8 tipi hoşuma gitmedi ama yine de sorayım dedim. Scyrox V6 ile Darmoshark M3s Max arasında kaldım. 3 mouse tutma şeklini ara ara kullanıyorum.
SF26
Üstün
Darmoshark M3S Max'ın bilinen kronik bir sorunu yok.Hocam scyrox V8 claw mı ne tutuşu pek bilmiyorum arkadaşlar söyler ama bence sycroxv8 elinizin içini rahatca doldulur. Galiba darmoshark kronik sorunlu bir fare diyorlar ben yerinizde olsam scyrox alirim
Hasanxcd
Uzman
Bende o doldurmasından rahatsız olurum gibi düşünüyorum.
Hocam scyrox V8 claw mı ne tutuşu pek bilmiyorum arkadaşlar söyler ama bence sycroxv8 elinizin içini rahatca doldulur. Galiba darmoshark kronik sorunlu bir fare diyorlar ben yerinizde olsam scyrox alirim
EyDo
Becerikli
Bu fiyata A9 ultrada alinilabilirBende o doldurmasından rahatsız olurum gibi düşünüyorum.
Yanlış mouse ile karıştırmış olabilirim. Fakat ben öyle biliyorum ve bu fiyata bu model alınmaz A9 ultra alınır daha iyiDarmoshark M3S Max'ın bilinen kronik bir sorunu yok.
Hasanxcd
Uzman
Bu fiyata A9 ultrada alinilabilir.
Yanlış mouse ile karıştırmış olabilirim. Fakat ben öyle biliyorum ve bu fiyata bu model alınmaz A9 Ultra alınır daha iyi.
3400 TL de veresim gelmiyor 2600 TL scyrox V6 ve V8 Gaming.Gen.TR'de.
EyDo
Becerikli
Hocam ozaman elime tam uymasin falan diyorsaniz V6 alın3400 TL de veresim gelmiyor 2600 TL scyrox V6 ve V8 Gaming.Gen.TR'de.