Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Genellikle FPS oyunları oynuyorum beni uzun süre götürecek ve performansı iyi olacak bir fare arıyorum, ikisinin arasında kaldım. Hangisini almalıyım?
Maksimum bütçem 2000 TL
Çok az bütçenin üstüne çıkarsan bu daha iyi.
Başlıktaki farelere bakınca claw grip için fare araştırdığınızı varsayıyorum, öyleyse başlıktaki iki fare yerine Delux M800 Ultra'ya bakılabilir.
Darmoshark M3S'in yapı kalitesine hiç güvenmiyorum. Viper V3 HyperSpeed ise pilli, en büyük dezavantajı bu, bir miktar da ağır. Tabii en nihayetinde ağırlık kişisel bir tercih fakat genele vurduğumuzda götürüsü getirisinden fazla, buna da nispeten göreceli dezavantaj diyebiliriz.
Darmoshark M3S'in yapı kalitesine hiç güvenmiyorum. Viper V3 HyperSpeed ise pilli, en büyük dezavantajı bu, bir miktar da ağır. Tabii en nihayetinde ağırlık kişisel bir tercih fakat genele vurduğumuzda götürüsü getirisinden fazla, buna da nispeten göreceli dezavantaj diyebiliriz.
M3-S'i 8 ay kullandım şu an elimde 2 tane lamzu thorn var o yüzden kenara kaldırdım kuzenime hediye edicem.Başlıktaki farelere bakınca claw grip için fare araştırdığınızı varsayıyorum, öyleyse başlıktaki iki fare yerine Delux M800 Ultra'ya bakılabilir.
Ben kullanırken memnundum.