Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.900 Çözümler 160 Beğeniler 13.270 Yer United Kingdom 9 Kasım 2024 #1 Bendekinde "arhat" yazmakta sağ üstteki plakada, ancak internette ve çoğu incelemede gördüğüm kadarıyla çoğunda "Ironsand" yazmakta. Bunlar internetteki görseller. Hatta Swarcow'un incelemesini yaptığı modelde bile "Ironsand" yazmakta. Lakin bende "arhat" yazıyor. Farkı var mı? Varsa da hangisi daha iyi? Fotoğrafını çekmeye üşendim, lakin bu şekilde
Bendekinde "arhat" yazmakta sağ üstteki plakada, ancak internette ve çoğu incelemede gördüğüm kadarıyla çoğunda "Ironsand" yazmakta. Bunlar internetteki görseller. Hatta Swarcow'un incelemesini yaptığı modelde bile "Ironsand" yazmakta. Lakin bende "arhat" yazıyor. Farkı var mı? Varsa da hangisi daha iyi? Fotoğrafını çekmeye üşendim, lakin bu şekilde
Stebb Uzman Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 600 Çözümler 3 Beğeniler 535 9 Kasım 2024 #2 Bendeki üründe de Arhat yazıyordu aynı şekilde, baktım da globale tam olarak yayılmış bir klavye olmadığından pek bilgi yok hakkında.
Bendeki üründe de Arhat yazıyordu aynı şekilde, baktım da globale tam olarak yayılmış bir klavye olmadığından pek bilgi yok hakkında.
KS KS Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.900 Çözümler 160 Beğeniler 13.270 Yer United Kingdom 9 Kasım 2024 #3 Stebb dedi: Bendeki üründe de Arhat yazıyordu aynı şekilde, baktım da globale tam olarak yayılmış bir klavye olmadığından pek bilgi yok hakkında. Genişletmek için tıkla... Bazıları beyazda "arhat", gride "ironsand" yazıyor demiş. Benimki gri, ancak "arhat" yazıyor. Çok tuhaf Çok sorgulamamak gerekiyor sanirim.
Stebb dedi: Bendeki üründe de Arhat yazıyordu aynı şekilde, baktım da globale tam olarak yayılmış bir klavye olmadığından pek bilgi yok hakkında. Genişletmek için tıkla... Bazıları beyazda "arhat", gride "ironsand" yazıyor demiş. Benimki gri, ancak "arhat" yazıyor. Çok tuhaf Çok sorgulamamak gerekiyor sanirim.