Elbette, yakın zamanda bir inceleme tarzı video çekip paylaşabilirim.
Genel olarak şunları söyleyeyim:
- Klavyenin kasa kalitesi muazzam değil, dümdüz sert plastik bir kasası var.
- Tuşların dokusu çok güzel ve kaliteli hissettiriyor.
- Kablosuz da kullanılabiliyor 2.4GHz de. İki türlü de bir gecikme olmuyor(Bluetooth hariç).
- Yazım hissiyatı ve sesi olarak "thock" diyebilirim. Thock ve creamy karışık bir sesi var. Videoda bol bol yazım testi sesi atarım zaten.
- Klavyenin bazı hazır modları var. Ben GAME modunda kullanıyorum. Bu modda 0.5mm aktivasyon noktası oluyor. Bu haline çok alıştım. Oyunlarda A D A D yaparken bir fark hissettim evet ancak bir profesyonel kadar doğru yorum yapamam.
- DKS, MT ve TGL diye bazı modları var, ben bunları hiç kullanmadım:
-- DKS modunun uygulamadaki açıklaması:
Eki Görüntüle 219418
-- MT modunun uygulamadaki açıklaması:
Eki Görüntüle 219415
-- TGL modunun uygulamadaki açıklaması:
Eki Görüntüle 219416
- Gamepad modu(
yalnızca kablolu kullanımda çalışıyor) var, güzel çalışıyor. Hangi fonksiyonlar nasıl çalışıyor biraz oyun içerisinden bakarak yapmak gerekiyor. Örneğin Beam.ng Drive oyununa W ve S tuşumu dereceli gaz ve fren olacak şekilde ayarlayabilmiştim. Bunlar da Gamepad modunun tuşları:
Eki Görüntüle 219417
- FN tuşu ile yapılabilecek bazı özellikler eklenebiliyor, bazıları düzenlenebiliyor bazıları ise sabit, düzenlenmiyor.
- Macro ataması var, kullanmadım hiç.
- Light sekmesinde her tuş için istenilen renk seçilebiliyor.
Genel anlamda klavyeden memnun muyum? Evet memnunum. Tabi, manyetik klavyeler içerisinde nasıl bir konumu olur o kadar profesyonel bir yorum yapamam.