Darmoshark Top75 HE vs AKKO MOD 007B HE

Visal

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar.

Gamepad modu olan HE bir klavye almak istiyorum. Aslında AKKO MOD 007B HE düşünüyordum, ancak Darmoshark Top75 HE modeline denk geldim. İkisinde de gamepad modu var, ancak aralarında 3 bin TL'ye yakın fark var. Sizce Darmoshark modeli alınır mı?

Darmoshark Top75 HE klavyeyi aldım kullanıyorum hocam
Bu klavyenin hiç bir yerde ne videosu ne incelemesi var. Sitesinde bile çıkmıyor ürün. Bir tek wraith te var. Kısa bir video çekmeniz mümkün mü? Switchleri ve sesi nasıl göremek adına. Yazılım uygulaması kullanışı falan nasıl.

Elbette, yakın zamanda bir inceleme tarzı video çekip paylaşabilirim.

Genel olarak şunları söyleyeyim:
  • Klavyenin kasa kalitesi muazzam değil, dümdüz sert plastik bir kasası var.
  • Tuşların dokusu çok güzel ve kaliteli hissettiriyor.
  • Kablosuz da kullanılabiliyor 2.4GHz de. İki türlü de bir gecikme olmuyor(Bluetooth hariç).
  • Yazım hissiyatı ve sesi olarak "thock" diyebilirim. Thock ve creamy karışık bir sesi var. Videoda bol bol yazım testi sesi atarım zaten.
  • Klavyenin bazı hazır modları var. Ben GAME modunda kullanıyorum. Bu modda 0.5mm aktivasyon noktası oluyor. Bu haline çok alıştım. Oyunlarda A D A D yaparken bir fark hissettim evet ancak bir profesyonel kadar doğru yorum yapamam.
  • DKS, MT ve TGL diye bazı modları var, ben bunları hiç kullanmadım:
-- DKS modunun uygulamadaki açıklaması:

-- MT modunun uygulamadaki açıklaması:

-- TGL modunun uygulamadaki açıklaması:

- Gamepad modu(yalnızca kablolu kullanımda çalışıyor) var, güzel çalışıyor. Hangi fonksiyonlar nasıl çalışıyor biraz oyun içerisinden bakarak yapmak gerekiyor. Örneğin Beam.ng Drive oyununa W ve S tuşumu dereceli gaz ve fren olacak şekilde ayarlayabilmiştim. Bunlar da Gamepad modunun tuşları:

• FN tuşu ile yapılabilecek bazı özellikler eklenebiliyor, bazıları düzenlenebiliyor bazıları ise sabit, düzenlenmiyor.
  • Macro ataması var, kullanmadım hiç.
  • Light sekmesinde her tuş için istenilen renk seçilebiliyor.

Genel anlamda klavyeden memnun muyum? Evet memnunum. Tabi, manyetik klavyeler içerisinde nasıl bir konumu olur o kadar profesyonel bir yorum yapamam.

Hocam eline emeğine sağlık kısa ve öz anlatmışsın. Videoda gelirse tadından yenmez çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…