Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.479 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.950 Yer Asphodel 11 Eylül 2024 #11 Geraltın kılıcı dedi: Hocam .exe formatı gibi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Linux ile gram alakam yok ama ZIP'ten çıkarmak içi falan bir komut yok mu? Geraltın kılıcı dedi: Hocam .exe formatı gibi çalışıyor. Ek: Ben Arch kütüphanesinden indirmiştim. Ek: Hocam AppImage dosyası açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Linux hiç kullanmadım maalesef yardımcı olamam o konuda, düz edit yapacaksanız capcuta falan bakın hocam.
Geraltın kılıcı dedi: Hocam .exe formatı gibi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Linux ile gram alakam yok ama ZIP'ten çıkarmak içi falan bir komut yok mu? Geraltın kılıcı dedi: Hocam .exe formatı gibi çalışıyor. Ek: Ben Arch kütüphanesinden indirmiştim. Ek: Hocam AppImage dosyası açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Linux hiç kullanmadım maalesef yardımcı olamam o konuda, düz edit yapacaksanız capcuta falan bakın hocam.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 11 Eylül 2024 #12 Livo dedi: Linux ile gram alakam yok ama ZIP'ten çıkarmak içi falan bir komut yok mu? Linux hiç kullanmadım maalesef yardımcı olamam o konuda, düz edit yapacaksanız capcuta falan bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Çıkarttım ve indirdim ancak açılmıyor. Livo dedi: Linux ile gram alakam yok ama ZIP'ten çıkarmak içi falan bir komut yok mu? Linux hiç kullanmadım maalesef yardımcı olamam o konuda, düz edit yapacaksanız capcuta falan bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde Capcut kullanıyordum ancak Linux'ta Capcut yok.
Livo dedi: Linux ile gram alakam yok ama ZIP'ten çıkarmak içi falan bir komut yok mu? Linux hiç kullanmadım maalesef yardımcı olamam o konuda, düz edit yapacaksanız capcuta falan bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Çıkarttım ve indirdim ancak açılmıyor. Livo dedi: Linux ile gram alakam yok ama ZIP'ten çıkarmak içi falan bir komut yok mu? Linux hiç kullanmadım maalesef yardımcı olamam o konuda, düz edit yapacaksanız capcuta falan bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde Capcut kullanıyordum ancak Linux'ta Capcut yok.