5008

Uzman
Makaleler
1
Boy 182, kilo 80. İskeleti sağlam, ayakları basitçe kırılmayacak, rahat ve terletmeyecek bir koltuk arıyorum. Ortalama 5-7 saat civarı kullanırım. Ofis koltuğu alırım daha iyi olacaksa. Piyasayı pek bilmediğimden bütçe belirlemedim, gelen önerilere göre hareket edeceğim. Aradığım kriterlere sahip uygun fiyatlı bir ürünü tercih ederim. Marka olması şart değil, kaliteli olması yeterli. Komiklik olsun diye pahalı ürün atacaklar zahmet etmesin.

@BerkayZ87 sen de bir el atar mısın?

1758667509626.webp

Günde 15 saat oturan biri olarak söylüyorum, 35 derece değilse terletmiyor ve oldukça rahat. Masana sığmayabilir.

Eki Görüntüle 187363
Günde 15 saat oturan biri olarak söylüyorum, 35 derece değilse terletmiyor ve oldukça rahat. Masana sığmayabilir.

Namusu olmayan koltukla işimiz olmaz hocam. Bizi mi avuçluyor nedir? :rofl:

Attığım koltuk kesinlikle değecek bir koltuk. "OGUZSASİ" kodu hâlen geçerliyse indirim kazanabilirsiniz.

Düşüneyim ama amacım en fazla 6000 civarına ofis koltuğu alıp işi kapatmaktı. Kollarımı asla koymam, boyunluğa da ihtiyacım yok bu arada. Bel kısmı rahat ve oturma kısmı da terletmeyen iyi ve rahat malzemeden olsa yetiyor bana. Onun dışında sağlam olmalı tabii.

Boyun ve ayarlanabilir kol desteği önemli değilse IKEA Markus öneririm. Boyun desteğini yine IKEA ürünü ile tamamlayabilirsiniz.