İnceleme Days Gone

arthurmorgen

Becerikli
Merhaba, oynayıp bitirdigim Days Gone incelemesini yapmak istedim.

Öncelikle oyunu 300TL satın aldım ve 40 saat oynadım, 300 TL için 40 saat gerçekten tatmin edici. Oyunun ana amacı zombili bir tema. Bu zombilili dünyada yol dostumuz boozer ile maceralara atılıyoruz ve eşimiz sarah bulmak için tüm gücümüz ile çalışıyoruz. Oyunun hikayesi tatmin etti beni.

Görevlere gelecek olursak ilk baştaki görevler normal denecek bir düzeyde fakat son 5 saat gibi bir sürede hile açmak zorunda kaldım çünkü çok zor gorevler geldi ve bu görevleri tek başımıza yapıyoruz. Mesela bir koca sürüyü oldur gibi cidden zor görevler oyun birazcık tekrar biniyor neredeyse birkaç gorev boyunca nero için çalıştım ve hep aynı şeyleri yaptım ama beni çok fazla sıkmadı, o gerilimi size yaşatıyor bu arada. Zevkli görevleri de vardı.

Buglara gelecek olursak ben çok fazla karşılasmadım. Öyle oyunun içine tüküren bir bug yoktu. Grafiklere gelirsek cidden güzel grafiklere sahip, tatmin edici. Oyundaki seslendirmeler de güzel. Silah kullanımı boyle bir oyun için yeterli. Neredeyse her yerde silah kullandım beni sıkan yerler ise sarah ile karşıma çıkan eski anılarımızda çünkü oralar atlanmıyordu, evet kısa sürüyordu ama ben sıkılıyordum. Motor sürme zaten çok çok güzel, gerçekten güzel yapılmış bana kalırsa. Days Gone indirimde kesinlikle alınıp bitirilmeli veya denenmeli bir oyun inceleme bu kadardı yine merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz yetersiz bir inceleme olmuş bence, daha iyisi olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun sadece yarisi guzel arkadaslar, kalan yarisi sadece birbirini tekrar eden oldukca bayat gorevler. askeri kisimlarda kendime zarar verecektim biraz daha bir sey aramaya ciksaydim.

Ubisoft yapımından farkı yok bana göre birbirini tekrar eden görevlere sahip sonu ise tatmin edici değil. NPC diyaloglarının birkaç sözcükten ibaret olduğunu saymıyorum bile.

Şu oyunu bir bende bitireyim inceleme bende yazacağım. Yaklaşık 30 saat oynadım ve bitmesi için dua etmeye başladım. Oyunun iyi yaptığı şeylerde var elbette ama kötü yaptığı şeyler çok daha fazla.

Benim gözümde Sony özel oyunlarının en abartılmışı.

Rıkkı ve ıron u takip ettiğimiz ancak tek mermi sıkmadan geri döndüğümüz bomboş sıkıcı görevler vardı. Üstelik bu görevi geçemiyorsun skip atamıyorsun. Acayip sıkıldım orada.
Mağara içinde sürüyle kapışmak ise berbattı. Yol yok. YouTube'dan çözüm videosu açmasam geçmesi imkansız.
oyunun diğer kısımları ise çok zevkliydi.Eski kereste fabrikası gibi sürüyle çatıştığımız oyun alanlarının daha fazla olmasını beklerdim zira oyun boyunca güven seviyesini yükseltmek,iyi silah almak için 20 saat uğraşıyoruz ancak hepsi tamam dediğimizde oyun bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…