SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Ve Walking Dead yapımcılarının yaptığı Dispatch oyununu bitirdim, inceleme için karşınızdayım. Umarım beğenirsiniz.
Not: Bu incelemede bölümleri incelemeyeceğim, genel özelliklerini size aktaracağım. Bu yüzden spoiler olmayacak, içiniz rahat olsun.

1779370703266.webp

1. Hikaye anlatımı

Hikaye anlatımını ben çok beğendim şahsen (spoiler olmasın diye hikayenin konusunu anlatamıyorum) ama kötü karakterin biraz hızlı harcandığını düşünüyorum.

2. Oynanış

Oynanışımız klasik Telltale Games gibi, hatta ana karakterimizin kulağındaki iz Telltale Games'e gönderme. :D

3. Grafik

Oyunun grafikleri tam çizgi roman ama nedense sanki akıcılıkta biraz problem var gibi hissettim. Belki benim bilgisayarımda sıkıntı vardır.

4. Karakter derinliği

Oyundaki karakterlerimiz bolca var, hepsinin tabii ki farklı özelliği var. Bu derinlik 2. sezonda artacağını düşünüyorum ama ilk sezonu yeter de artar şekilde çıkarmış.

4. Genel değerlendirme

Bu oyunda Türkçe olmaması maalesef bayağı bir eksi. Ayrıca bazı seçtiğimiz konuşmalar o kadar etkilemiyor, biraz daha yıkıcı olması gerektiğini düşünüyorum. Öbür türlü oyun beni çok tatmin etti. Oyun şu anda 15 dolar ve çok makul bence eğer 2. sezonunu parayla satmazlarsa. Oyun tam damağımda kaldı keşke bitmese diyorum ama 2. sezonu bekleyeceğiz.

5. Karakterleri Yönetme bölümleri

Burasını gerçekten çok eğlenceli yapmışlar, hiç sıkılmadan oynadım ama arada sinir bozucu olabiliyor.

Puanım 8/10

Maalesef oyunda çok incelenecek bir şey yok, bir de spoiler olmadan yazmaya çalıştığımda elimde bunlar kalıyor. Eğer merak ettiğiniz bir şey olursa yazın, ben sürpriz bozan olarak cevap veririm. Zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkür ederim, herkese iyi sosyaller.

Son düzenleme: