S sevketa5q Çalışkan Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 21 Beğeniler 4 20 Ağustos 2025 #1 Başlıktaki gibi Days Gone PC sürümünü oynuyorum fakat o Brian mağaraya gönderdi ve her şeyi yaptım, sonra oyun sürüyü öldür dedi ama ortada sürü yok. Videolara baktım, herkeste geliyor ama bende sürü ortada yok.
Başlıktaki gibi Days Gone PC sürümünü oynuyorum fakat o Brian mağaraya gönderdi ve her şeyi yaptım, sonra oyun sürüyü öldür dedi ama ortada sürü yok. Videolara baktım, herkeste geliyor ama bende sürü ortada yok.
Mesh Uzman Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 122 Çözümler 3 Beğeniler 58 20 Ağustos 2025 #2 Oynayalı uzun süre oldu aynı görev mi bilmiyorum ama bende de mağarada sürü gelmiyordu, mağaraya girmeden 1 önceki saveden başlatınca düzelmişti. Artı 0 Eksi
Oynayalı uzun süre oldu aynı görev mi bilmiyorum ama bende de mağarada sürü gelmiyordu, mağaraya girmeden 1 önceki saveden başlatınca düzelmişti.
KS KS S sevketa5q Çalışkan Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 21 Beğeniler 4 20 Ağustos 2025 #3 Mesh dedi: Oynayalı uzun süre oldu aynı görev mi bilmiyorum ama bende de mağarada sürü gelmiyordu, mağaraya girmeden 1 önceki saveden başlatınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam deneyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Mesh dedi: Oynayalı uzun süre oldu aynı görev mi bilmiyorum ama bende de mağarada sürü gelmiyordu, mağaraya girmeden 1 önceki saveden başlatınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam deneyeceğim.