Neo

Başarılı
Herkese merhaba. Oblivion'un Remastered olmayan, eski versiyonunu oynuyorum. Fakat tab menüsündeki görevleri seçemiyorum. Ana görev zor olduğu için karakterin güçlenmesi için yan görevleri yapmak istiyorum fakat nasıl seçilir bilmiyorum. Özellikle görev seçme hakkında bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.

Herkese merhaba. Oblivion'un Remastered olmayan, eski versiyonunu oynuyorum. Fakat tab menüsündeki görevleri seçemiyorum. Ana görev zor olduğu için karakterin güçlenmesi için yan görevleri yapmak istiyorum fakat nasıl seçilir bilmiyorum. Özellikle görev seçme hakkında bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.
Görevlerinizi seçmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Tab Menüsünü Açma:
- Oyunda iken "Tab" tuşuna basarak menüyü açın.

2. Görevler Sekmesine Geçiş:
- Açılan menüde "Quests" (Görevler) bölümüne gidin. Bu bölümde mevcut görevleriniz listelenecektir.

3. Görev Seçimi:
- Görevler listesini görebileceksiniz. Seçmek istediğiniz görevin üzerine gelmek için yön tuşlarını kullanın.
- Seçtiğiniz görevi aktif hale getirmek için "Enter" tuşuna basın. Görevi aktif hale getirdiğinizde görev detaylarını görüntüleyebilirsiniz.

4. Görev Bilgilerine Erişim:
- Seçtiğiniz görevi görüntülemek için yine "Enter" tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Bu, görevin açıklamasını ve hedeflerini görebilmenizi sağlar.

5. Geri Dönüş:
- Görev detaylarını görüntüledikten sonra "Tab" tuşuna basarak menüden çıkabilirsiniz.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, oyun dosyalarınızda bir bozulma olabilir veya oyun dosyalarınızı kontrol etmenizi öneririm.