Days Gone'ın yönetmeni Jeff Ross, Days Gone 2'nin asla gelmeyeceğini duyurdu!

"Hatalarla dolu vasat bir oyun çıkardığımız için yeterince satış yapamadık."

"Oyun çıktığında satın almadığınız için devam oyununu yap(a)mıyoruz."

Bozuk çıkardığımız oyuna niye sarılıp yüzlerce kopya almadınız

İşin garibi bu oyunu God of War ile kıyasladı. ''siz God of War'u çıktığı gibi alıyorsunuz, bizim oyunu neden almıyorsunuz'' diye.
Standartlar o kadar düştü ki endüstride, paşalar artık tepki görmemeleri gerektiğini düşünüyorlar.

Şu eklemeyi de ben yapayım: God of War'ı çıktığı gibi satın alıyorsunuz da bizim oyunumuzu niye satın almıyorsunuz diyen kişiler kendileri God of War ile kendi oyunlarını bir tutuyorlar. Days Gone kötü demiyorum ama God of War ile yarışabilecek oyun da değil. İlk çıktığı zaman aşırı sorunlu oyundu.

Konuyu hortlatıyorum, kusura bakmayın ama oyunun yazarı olan John Garvin, Days Gone'nın bir üçleme olarak planlandığını söyledi, 2 ve 3. oyunun da hikayesini çoktan yazıldığını açıkladı. 2. oyunun konsept tasarımları, haritası da çoktan hazırlanmış durumdaymış.

Jeff Ross'un aksine Garvin hala 2. oyunun asla yapılmayacağına katılmıyor, birisinin devam oyunu ile ilgili sorusunda yaptığı açıklamada, ''Dostum, asla asla deme... Sony yönetimi fikrini değiştirebilir ve beni ve Jeff Ross'u bir devam oyunu yapmak için geri getirebilir... Nefesimi tutmuyorum... yine de söylemeliyim ki, devam oyunu için tam bir taslağım ve oyunu genişleten dünya haritam vardı, hepsi bitti'' açıklamasında bulunmuştu.

Konuda dediğim gibi Bend Stüdio, Live service tarzında bir oyun yapıyor ve oyun hakkında hala yeni bir bilgi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…