Hocam sizde gerçekçi kafsındasınız ha. :D

Şaka bir yana bu oyun, gittikçe daha da gerçekçi bir hale bürünüyor ama halen bazı yönlerinden zayıf. Mesela oyunun kullandığı motor çok karmaşık ve ağır. Bununla ilgili bir düzenlemeye gidilmeli bence.

Gerçekçilik önemli hocam modlar bile daha iyi oluyor bazen. Otoyolları yapsalar en azından.

Ne DLC'ymiş arkadaş bu oyunun motoru ne zaman gelişecek grafikler ne zaman günümüze uyarlanacak? Motoru yenilediğin zaman optimizasyon yapmak istemedikleri için 2012 oyununu 2026 senesinde hala oynuyoruz. Kendini asla geliştirmeyen firmalara kuruş vermek istemiyorum.

Son düzenleme:
Ne DLC'ymiş arkadaş bu oyunun motoru ne zaman gelişecek grafikler ne zaman günümüze uyarlanacak?

Gerçekten de öyle. En azından ama en azından şu oyun moturuna bir el atılsın. Grafikler konuusnda pek bir şey diyemeceğim. Şahsen öyle kötü diyebileceğim bir yanı yok.

Gerçekten de öyle. En azından ama en azından şu oyun moturuna bir el atılsın. Grafikler konuusnda pek bir şey diyemeceğim. Şahsen öyle kötü diyebileceğim bir yanı yok.
2026 senesine yakışmıyor 2026'yı bırak 2020 seviyesinde bile değil. DayZ bir bu iki kendini geliştirmemekte direnenler arasında.

2026 senesine yakışmıyor 2026'yı bırak 2020 seviyesinde bile değil. DayZ bir bu iki kendini geliştirmemekte direnenler arasında.

Herhalde DLC'lerden parayı bulduklarından böyle tembeller diye düşünüyorum ben. Mesela DBD'de de öyle. Oyunda gene bir sürü DLC'ler var lakin oyunun dengesi için dev bir adım atılamıyor.

Ne DLC'ymiş arkadaş bu oyunun motoru ne zaman gelişecek grafikler ne zaman günümüze uyarlanacak? Motoru yenilediğin zaman optimizasyon yapmak istemedikleri için 2012 oyununu 2026 senesinde hala oynuyoruz. Kendini asla geliştirmeyen firmalardan nefret ediyorum.
Konsol sürümleriyle birlikte olacak DX12/Vulkan ve yeni grafikler. Grafiklerin birini (gölgeyi) göstermişlerdi yayınlarında. Yani, yıllardır uğraşıyorlar. Mesela HDR desteği de yoktu ama var artık.

Ne DLC'ymiş arkadaş bu oyunun motoru ne zaman gelişecek grafikler ne zaman günümüze uyarlanacak? Motoru yenilediğin zaman optimizasyon yapmak istemedikleri için 2012 oyununu 2026 senesinde hala oynuyoruz. Kendini asla geliştirmeyen firmalara kuruş vermek istemiyorum.

Son düzenleme:
Konsol sürümleriyle birlikte olacak DX12/Vulkan ve yeni grafikler. Grafiklerin birini (gölgeyi) göstermişlerdi yayınlarında. Yani, yıllardır uğraşıyorlar. Mesela HDR desteği de yoktu ama var artık.
2. oyunun motoruna yapılacak fazla bir şeyde görünmüyor. Komple yenilemek yerine yeni bir oyun çıkartmak en doğrusu olur tabi bunu yapacaklarını sanmıyorum.

2. oyunun motoruna yapılacak fazla bir şeyde görünmüyor. Komple yenilemek yerine yeni bir oyun çıkartmak en doğrusu olur tabi bunu yapacaklarını sanmıyorum.
Evet, yapmayacaklarını da duyurdular. A.P. 101 Gaming kanalını takip etmenizi öneririm SCS'nin ne yaptığından haberdar olmak için.