Detaylar
Kim cevapladı?Of çok iyi Full doğa var DLC de.
SCS, Iberia'dan beri harika DLC'ler üretiyor. Promods kullandığım için yine bunu da alacağım.
İzlanda zaten doğası ile büyüleyici bir ülke. Bakalım göreceğizSCS Iberia'dan beri harika DLC'ler üretiyor. Promods kullandığım için yine bunu da alacağım.
Ricardo Quaresma
Başarılı
Hoş. DLC fiyatları normal oyuna çok yakın olduğu için beleşe sızmasını bekleyeceğim çıkınca.
cemkaraca
Yetkin
TruckersMP oynuyorsanız Kirkenes yolu nasıl kalabalık mı? Bi Duisburg-Calais yolu eder mi?SCS, Iberia'dan beri harika DLC'ler üretiyor. Promods kullandığım için yine bunu da alacağım.
Kirkenes çok güzel bir yer. Orada çok güzel anılar biriktirdim TruckersMP anlamında. Her TMP oyuncusunun hayalidir bana kalsa Kirkenes, onun için güzel. Ancak tekrara bağlıyor, git gel yük çek trafikte bekle gibi. Son 1 senedir düzgünce oynamıyorum ama genel durum her zaman böyle. Calais Duisburg, Lille Dortmund çemberinden daha keyifli. Yer yer Promods'tan Simulation 1'e gectiginiz de olacak. Promods benim icin her zaman bir artı oldu.TruckersMP oynuyorsanız Kirkenes yolu nasıl kalabalık mı? Bi Duisburg-Calais yolu eder mi?
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-