DayZ şu an %50 indirimde ve 900 lira gibi bir paraya satın almayı düşünüyorum. Oynayacak bir ekibim var ancak çoğu zaman tek oynayacağım. Geçtiğimiz senelerde sevebileceğim tüm hikayeli oyunları bitirdim ve artık farklı şeyler arıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Tek oynayacaksan değmez. DayZ türünün en hantal, sorunlu ve boğuk oyunudur. Kesinlikle ekip vb. RP'li oynarsan akar, ama böyle hırslı bir hayatta kalma oyunu oynayayım gibi bir şey değil. Çoğu zaman ölürsün, loot bulamazsın veya iyi oynamak için gerçekten şu saatte loot iyi toplanır, şu saatte sunucuda şu ekip var patates oluruz gibi oynamayalım gibi salyalı tarafı var. Bence RP'li oynamak dışında hiç saran bir oyun değil.
Modlu sunucular var. Daha çok loot çıkıyor, daha çok çatışma vb. ama ne bileyim bunun için 900 ₺ verir miyim sanmıyorum. O tarz bir şey arıyorsan ücretsiz BR oyunları daha mantıklı.
DayZ alternatif sun dersen de 7 Days to Die öneririm. Performans sorunları hariç daha keyiflidir.
Veya hayatta kalma önemsiz diyorsan Squad, Arma 3 falan bakılabilir. Gerçi Arma 3'ü de DayZ geliştiren ekip yapıyor, motorları aynı olduğundan o salyalı oyuncu değilsen çok saracak oyunlar değiller. Hani hayatını böyle sadece CS2, Valorant veya EU4, Hoi4 ayıran kitleler varya, aynı onlar gibi bu oyunların da salyalı bir kitlesi var. Wiki okumadan, video izlemeden ve çok oynamadan aynı deneyimi alamazsın.
Bir de kişisel düşüncem, FPS tarafında salyalı oyuncular strateji, MOBA vb. daha kanser oluyorlar. Yani bir RP yapayım falana gelmiyorlar, genelde kafana kurşunu yiyorsun. Age of Empires vb. için akşam topladığın o yaşlı kadrodan çok, 20 yaş altı ergenler daha çok oynuyor.
Modlu sunucular var. Daha çok loot çıkıyor, daha çok çatışma vb. ama ne bileyim bunun için 900 ₺ verir miyim sanmıyorum. O tarz bir şey arıyorsan ücretsiz BR oyunları daha mantıklı.
DayZ alternatif sun dersen de 7 Days to Die öneririm. Performans sorunları hariç daha keyiflidir.
Veya hayatta kalma önemsiz diyorsan Squad, Arma 3 falan bakılabilir. Gerçi Arma 3'ü de DayZ geliştiren ekip yapıyor, motorları aynı olduğundan o salyalı oyuncu değilsen çok saracak oyunlar değiller. Hani hayatını böyle sadece CS2, Valorant veya EU4, Hoi4 ayıran kitleler varya, aynı onlar gibi bu oyunların da salyalı bir kitlesi var. Wiki okumadan, video izlemeden ve çok oynamadan aynı deneyimi alamazsın.
Bir de kişisel düşüncem, FPS tarafında salyalı oyuncular strateji, MOBA vb. daha kanser oluyorlar. Yani bir RP yapayım falana gelmiyorlar, genelde kafana kurşunu yiyorsun. Age of Empires vb. için akşam topladığın o yaşlı kadrodan çok, 20 yaş altı ergenler daha çok oynuyor.
- Makaleler
- 1
900 liraya değmez.
Tek oynayacaksan değmez. DayZ türünün en hantal, sorunlu ve boğuk oyunudur. Kesinlikle ekip vb. RP'li oynarsan akar ama böyle hırslı bir hayatta kalma oyunu oynayayım gibi bir şey değil. Çoğu zaman ölürsün, loot bulamazsın veya iyi oynamak için gerçekten şu saatte loot iyi toplanır, şu saatte sunucuda şu ekip var patates oluruz gibi oynamayalım gibi salyalı tarafı var. Bence RP'li oynamak dışında hiç saran bir oyun değil.
Modlu sunucular var. Daha çok loot çıkıyor, daha çok çatışma vb. ama ne bileyim bunun için 900 ₺ verir miyim sanmıyorum. O tarz bir şey arıyorsan ücretsiz br oyunları daha mantıklı.
Veya hayatta kalma önemsiz diyorsan Squad, Arma 3 falan bakılabilir. Gerçi Arma 3'ü de DayZ geliştiren ekip yapıyor, motorları aynı olduğundan o salyalı oyuncu değilsen çok saracak oyunlar değiller. Hani hayatını böyle sadece CS2, Valorant veya EU4, HOI4 ayıran kitleler var ya, aynı onlar gibi bu oyunların da salyalı bir kitlesi var. Wiki okumadan, video izlemeden ve çok oynamadan aynı deneyimi alamazsın.
Birkaç gün crack sunucularda takıldım ve eski bir oyun olmasına rağmen oldukça keyif aldım hocam. Ancak sunucuda 20 kadar kişi olduğundan dolayı kimseyle karşılaşmadım. TWD dizisini sevdiğimden dolayı Daryl RP'si yaparak yalnız takılmak ayrı bir zevk verdi bana
makineci
Uzman
Kıyamet senaryosunda zombi temalı bir hayatta kalma arıyorsan Project Zomboid önerebilirim. Geniş bir mod desteği var. Bildiğim kadarıyla modlarla kendini Daryl Dixon gibi bile yapabiliyorsun. TWD haritasıda vardı sanırım.Birkaç gün crack sunucularda takıldım ve eski bir oyun olmasına rağmen oldukça keyif aldım hocam. Ancak sunucuda 20 kadar kişi olduğundan dolayı kimseyle karşılaşmadım. TWD dizisini sevdiğimden dolayı Daryl RP'si yaparak yalnız takılmak ayrı bir zevk verdi bana. oynayan ekibim oyunu 3 senedir oynuyor, onlarla alışırım diye düşünüyorum. Tek sorun fiyatı öğrenci olduğumdan dolayı.
400 saatim var o oyunda, RP sunucularında falan oynuyordum.Kıyamet senaryosunda zombi temalı bir hayatta kalma arıyorsan Project Zomboid önerebilirim. Geniş bir mod desteği var. Bildiğim kadarıyla modlarla kendini Daryl Dixon gibi bile yapabiliyorsun. TWD haritasıda vardı sanırım.
Son düzenleme:
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Eğer hobileriniz arasında yürümek varsa, kesinlikle değer. Malum, DayZ'nin çoğunluğunu yürüyerek geçiriyorsunuz.DayZ şu an %50 indirimde ve 900 lira gibi bir paraya satın almayı düşünüyorum.