DayZ alınır mı?

byderdo

Uzman
DayZ alınır mı? 25 dolara düşmüş de paramın çöpe gitmemesi için fikir alışverişi yapmak istedim 25 ABD doları eşittir 1.032,42 Türk lirası.

2017’de almıştım sanırsam. Oynayanın bağımlısı var, ancak bence günümüzde ekibin yoksa oynanmaz.

Ben ortaokuldayken çok hoşuma giden bir oyundu, almak istiyordum da o zamanlar alamamıştım. Ben de bir inceleme videolarını izler ona göre karar veririm. Eminim çok geliştirme yapılmıştır.

Pahalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü oyun minimum 100 saat oynama süresi sunuyor. Vakit geçirebileceğin öğrenmesi oynaması keyifli.

Pahalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü oyun minimum 100 saat oynama süresi sunuyor. Vakit geçirebileceğin öğrenmesi oynaması keyifli.

Arkadaş ortamım yokta solo girsem keyif verir mi?

Arkadaş ortamım yokta solo girsem keyif verir mi?

Yalnız oyun oynamaktan keyif alıyorsan evet. Ama oyunu öğrenmesi kolay değil birisi olması daha iyi, Steam gruplarından çok var bulabilirsin.

Eski oyuncuların yeni oyuncuları kölesi yaptığı oyunlardan bir tanesi.

Alma derim pek sarmıyor ama illa zombi oyunu istiyorsan Days Gone ondan kat kat daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…