KS KS byderdo Uzman Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 291 Çözümler 2 Beğeniler 129 15 Eylül 2025 #11 Sicholay dedi: Alma derim pek sarmıyor ama illa zombi oyunu istiyorsan Days Gone ondan kat kat daha iyi. Genişletmek için tıkla... Online oyun istiyorum daha çok.
Sicholay dedi: Alma derim pek sarmıyor ama illa zombi oyunu istiyorsan Days Gone ondan kat kat daha iyi. Genişletmek için tıkla... Online oyun istiyorum daha çok.
7 7303 Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 239 Çözümler 1 Beğeniler 112 15 Eylül 2025 #12 Sicholay dedi: Alma derim pek sarmıyor ama illa zombi oyunu istiyorsan Days Gone ondan kat kat daha iyi Genişletmek için tıkla... Çok alakasız bir yorum olmuş. Birisi hikayeli tek düz oyun diğeri Survival, sandbox.
Sicholay dedi: Alma derim pek sarmıyor ama illa zombi oyunu istiyorsan Days Gone ondan kat kat daha iyi Genişletmek için tıkla... Çok alakasız bir yorum olmuş. Birisi hikayeli tek düz oyun diğeri Survival, sandbox.
Sicholay Çalışkan Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 47 Beğeniler 38 15 Eylül 2025 #13 7303 dedi: Çok alakasız bir yorum olmuş. Birisi hikayeli tek düz oyun diğeri Survival, sandbox. Genişletmek için tıkla... Online olsun yazılmadığından dolayı bu yorumu yapmış olabilir miyim acaba
7303 dedi: Çok alakasız bir yorum olmuş. Birisi hikayeli tek düz oyun diğeri Survival, sandbox. Genişletmek için tıkla... Online olsun yazılmadığından dolayı bu yorumu yapmış olabilir miyim acaba
7 7303 Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 239 Çözümler 1 Beğeniler 112 15 Eylül 2025 #14 Sicholay dedi: Online olsun yazılmadığından dolayı bu yorumu yapmış olabilir miyim acaba Genişletmek için tıkla... Adam bana oyun da önerin dememiş ki? Yine yanlış, DayZ alınır mı? Yazmış.
Sicholay dedi: Online olsun yazılmadığından dolayı bu yorumu yapmış olabilir miyim acaba Genişletmek için tıkla... Adam bana oyun da önerin dememiş ki? Yine yanlış, DayZ alınır mı? Yazmış.
Sicholay Çalışkan Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 47 Beğeniler 38 15 Eylül 2025 #15 7303 dedi: Adam bana oyun da önerin dememiş ki? Yine yanlış, DayZ alınır mı? Yazmış. Genişletmek için tıkla... İki oyunda zombi oyunu ayrıca öneriyorum yazmış mıyım peki
7303 dedi: Adam bana oyun da önerin dememiş ki? Yine yanlış, DayZ alınır mı? Yazmış. Genişletmek için tıkla... İki oyunda zombi oyunu ayrıca öneriyorum yazmış mıyım peki