Nasıl ya? Çok kafa karıştırıcı geldi bana. Aşağı inince platformlar Xbox One için diyor.

1776428176535.webp

------------------------------------------------------------

Diğer kısmına girince Windows yazıyor. 118 liraya PC versiyonunu vermeleri çok mantıksız geliyor bana. Anlamlandıramadım durumu.
1776428211567.webp

Nasıl ya? Çok kafa karıştırıcı geldi bana. Aşağı inince platformlar Xbox One için diyor.

Eki Görüntüle 241438
------------------------------------------------------------

Diğer kısmına girince Windows yazıyor. 118 liraya PC versiyonunu vermeleri çok mantıksız geliyor bana. Anlamlandıramadım durumu.
Eki Görüntüle 241440
İndirdim, oynayabiliyorum. Bu pakette kısmından oyuna tıklarsanız bilgisayar desteği olduğu da yazıyor.

1776428599469.webp

1776428523471.webp

İndirdim, oynayabiliyorum. Bu pakette kısmından oyuna tıklarsanız bilgisayar desteği olduğu da yazıyor.

Eki Görüntüle 241446

Eki Görüntüle 241445

Sağda solda paylaşıyorum inanmıyorlar, gerçekten 118 liraya hem temel DayZ oyununa hem de DLC'ye erişiminiz mi oldu? Bu oyun çok pahalı normalde hala inanasım gelmiyor ya.

Tamam arkadaşım satın aldı indirdi oynuyor şu an. %100 doğru info hala inanasım gelmiyor bu kadar ucuz olduğuna ama süper bir haber bu.

AAA bir dakika buradan aldığınızda topluluk sunucularını nasıl oynayacaklar? Modları nasıl indirecekler peki onu hiç düşünmedim ben... Normalde topluluk sunucularındaki modları Steam atölyeden indiriyor çünkü.

Edit: Denedik, dzsalauncher veya oyunun kendi Launcher'i yok, bastığınızda zart diye oyun açılıyor, Steam'de topluluk sunucusunda oynayan birisiyle eş zamanlı oynayamıyosunuz. Şimdi anladım neden bu kadar ucuzmuş. :D

Son olarak: Almak mantıksız geldi şu an, daha önceden Steam'den satın alan birisiyle bir sunucuda oynayamamak saçma, konsolcularla beraber oynamak da saçma, konsolda bir alet var adını unuttum üçgen biçiminde ona hile atıp hile açabilirler. Alacak varsa Steam'den alsın, boşuna hype yaşamışım. Niye böyle saçma bir şey yapmışlar onu da anlamış değilim.

Son düzenleme: