Çözüldü DDoS-Guard nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beyza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    ddos guard
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beyza

Yetkin
Yer
Kocaeli
Bir siteye girmeye çalışıyorum, DDoS-Guard uyarısı veriyor. Kimin hizmeti bu? Nasıl kapatabilirim? Farklı tarayıcılarda da denedim yine giremedim. Virüs programı kullanmıyorum.

Çözüm
Sonuç aynı. VPN ile açıldı tamam. VPN'i tam açamamışım. VPN'siz açılacak hale getirmek çok mu güvenliksiz olur? Bu neyin ayarıysa, böyle mi kalmalı sizce?
“Service Is Not Available in Your Region”

Yaşadığın bölgeyle alakalı olduğunu tahmin ediyorum, Türkiye’den girişten dolayı.
“Service ıs not available in your region”

Yaşadığın bölgeyle alakalı olduğunu tahmin ediyorum, Türkiye'den girişten dolayı.

Ama aynı tarayıcıdan Türkiye'ye yasaklı farklı sitelere erişebiliyorum, garip değil mi?

Ama aynı tarayıcıdan Türkiye'ye yasaklı farklı sitelere erişebiliyorum, garip değil mi?
Anlayamadım nasıl erişiyorsun?

Türkiye’den giriş kara listeye alınmış olabilir bu websitede.

İstersen linkini at Kanada’dan giriş yapayım.

Erişememe nedeniniz site sahibinin Türkiye'den olduğunuzu bir şekilde tespit etmesi. Başka siteler bunu tespit edememiş olabilir, kasıtlı bir şey olduğu için diğer sayfalar engelleyememiş olabilir.

Anlayamadım nasıl erişiyorsun?

Türkiye'den giriş kara listeye alınmış olabilir bu web sitede.

İstersen linkini at Kanada'dan giriş yapayım.

Sanırım anlatamadım tekrar deniyorum, Türkiye'ye yasaklanmış farklı sitelere VPN'siz giriş yapabiliyorum ama bu siteye sadece VPN ile giriş yapabiliyorum. Bu normal bir durum mudur? Siteyi paylaşmak istemiyorum.

Erişememe nedeniniz site sahibinin Türkiye'den olduğunuzu bir şekilde tespit etmesi.

Google ayarlarımda web tarayıcı için güvenlik seviyesini arttırmıştım bugün, onunla mı ilgili acaba diye düşündüm.

Sanırım anlatamadım tekrar deniyorum, Türkiye'ye yasaklanmış farklı sitelere VPN'siz giriş yapabiliyorum ama bu siteye sadece VPN ile giriş yapabiliyorum. Bu normal bir durum mudur? Siteyi paylaşmak istemiyorum.
Sitenin sahibi Türkiye’den giriş yapılmasını istemiyor büyük ihtimale @6737 dediği gibi.

Girmeye çalıştığınız site bulunduğunuz ülkede yasaklanmış. VPN'siz girmeye çalışıyorsanız Türkiye'ye yasaklıdır ve bunu VPN'le aşabilirsiniz. 4.4.4.4 ya da 8.8.8.8 şeklinde gireceğiniz DNS'inizle bunu aşamazsınız.

Sitenin sahibi Türkiye'den giriş yapılmasını istemiyor büyük ihtimale @6737 dediği gibi.

Site sahibi, Türkiye'den erişim engeli getirmiş, VPN ile girebilirsiniz ancak VPN'siz giremezsiniz.

Anladım teşekkür ederim hepinize. @Enes3078 çözüldü'yü istediğin kişiye verebilirsin, herkes aynı anda yardımcı oldu hak geçmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…