Bir siteye girmeye çalışıyorum, DDoS-Guard uyarısı veriyor. Kimin hizmeti bu? Nasıl kapatabilirim? Farklı tarayıcılarda da denedim yine giremedim. Virüs programı kullanmıyorum.
Sonuç aynı. VPN ile açıldı tamam. VPN'i tam açamamışım. VPN'siz açılacak hale getirmek çok mu güvenliksiz olur? Bu neyin ayarıysa, böyle mi kalmalı sizce?
Erişememe nedeniniz site sahibinin Türkiye'den olduğunuzu bir şekilde tespit etmesi. Başka siteler bunu tespit edememiş olabilir, kasıtlı bir şey olduğu için diğer sayfalar engelleyememiş olabilir.
Sanırım anlatamadım tekrar deniyorum, Türkiye'ye yasaklanmış farklı sitelere VPN'siz giriş yapabiliyorum ama bu siteye sadece VPN ile giriş yapabiliyorum. Bu normal bir durum mudur? Siteyi paylaşmak istemiyorum.
Sanırım anlatamadım tekrar deniyorum, Türkiye'ye yasaklanmış farklı sitelere VPN'siz giriş yapabiliyorum ama bu siteye sadece VPN ile giriş yapabiliyorum. Bu normal bir durum mudur? Siteyi paylaşmak istemiyorum.
Girmeye çalıştığınız site bulunduğunuz ülkede yasaklanmış. VPN'siz girmeye çalışıyorsanız Türkiye'ye yasaklıdır ve bunu VPN'le aşabilirsiniz. 4.4.4.4 ya da 8.8.8.8 şeklinde gireceğiniz DNS'inizle bunu aşamazsınız.
Girmeye çalıştığınız site bulunduğunuz ülkede yasaklanmış. VPN'siz girmeye çalışıyorsanız Türkiye'ye yasaklıdır ve bunu VPN'le aşabilirsiniz. 4.4.4.4 ya da 8.8.8.8 şeklinde gireceğiniz DNS'inizle bunu aşamazsınız.