Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
“Service Is Not Available in Your Region”Sonuç aynı. VPN ile açıldı tamam. VPN'i tam açamamışım. VPN'siz açılacak hale getirmek çok mu güvenliksiz olur? Bu neyin ayarıysa, böyle mi kalmalı sizce?
Yaşadığın bölgeyle alakalı olduğunu tahmin ediyorum, Türkiye’den girişten dolayı.
“Service ıs not available in your region”
Yaşadığın bölgeyle alakalı olduğunu tahmin ediyorum, Türkiye'den girişten dolayı.
Ama aynı tarayıcıdan Türkiye'ye yasaklı farklı sitelere erişebiliyorum, garip değil mi?
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Anlayamadım nasıl erişiyorsun?Ama aynı tarayıcıdan Türkiye'ye yasaklı farklı sitelere erişebiliyorum, garip değil mi?
Türkiye’den giriş kara listeye alınmış olabilir bu websitede.
İstersen linkini at Kanada’dan giriş yapayım.
Erişememe nedeniniz site sahibinin Türkiye'den olduğunuzu bir şekilde tespit etmesi. Başka siteler bunu tespit edememiş olabilir, kasıtlı bir şey olduğu için diğer sayfalar engelleyememiş olabilir.Ama aynı tarayıcıdan Türkiye'ye yasaklı farklı sitelere erişebiliyorum, garip değil mi?
Anlayamadım nasıl erişiyorsun?
Türkiye'den giriş kara listeye alınmış olabilir bu web sitede.
İstersen linkini at Kanada'dan giriş yapayım.
Sanırım anlatamadım tekrar deniyorum, Türkiye'ye yasaklanmış farklı sitelere VPN'siz giriş yapabiliyorum ama bu siteye sadece VPN ile giriş yapabiliyorum. Bu normal bir durum mudur? Siteyi paylaşmak istemiyorum.
Erişememe nedeniniz site sahibinin Türkiye'den olduğunuzu bir şekilde tespit etmesi.
Google ayarlarımda web tarayıcı için güvenlik seviyesini arttırmıştım bugün, onunla mı ilgili acaba diye düşündüm.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Sitenin sahibi Türkiye’den giriş yapılmasını istemiyor büyük ihtimale @6737 dediği gibi.Sanırım anlatamadım tekrar deniyorum, Türkiye'ye yasaklanmış farklı sitelere VPN'siz giriş yapabiliyorum ama bu siteye sadece VPN ile giriş yapabiliyorum. Bu normal bir durum mudur? Siteyi paylaşmak istemiyorum.
- Makaleler
- 20
Site sahibi, Türkiye'den erişim engeli getirmiş, VPN ile girebilirsiniz ancak VPN'siz giremezsiniz.
- Makaleler
- 7
Girmeye çalıştığınız site bulunduğunuz ülkede yasaklanmış. VPN'siz girmeye çalışıyorsanız Türkiye'ye yasaklıdır ve bunu VPN'le aşabilirsiniz. 4.4.4.4 ya da 8.8.8.8 şeklinde gireceğiniz DNS'inizle bunu aşamazsınız.
Bence hack forumlarının hedefi falan olmuşlardır.Site sahibi, Türkiye'den erişim engeli getirmiş, VPN ile girebilirsiniz ancak VPN'siz giremezsiniz.
Sitenin sahibi Türkiye'den giriş yapılmasını istemiyor büyük ihtimale @6737 dediği gibi.
Site sahibi, Türkiye'den erişim engeli getirmiş, VPN ile girebilirsiniz ancak VPN'siz giremezsiniz.
Girmeye çalıştığınız site bulunduğunuz ülkede yasaklanmış. VPN'siz girmeye çalışıyorsanız Türkiye'ye yasaklıdır ve bunu VPN'le aşabilirsiniz. 4.4.4.4 ya da 8.8.8.8 şeklinde gireceğiniz DNS'inizle bunu aşamazsınız.
Anladım teşekkür ederim hepinize. @Enes3078 çözüldü'yü istediğin kişiye verebilirsin, herkes aynı anda yardımcı oldu hak geçmesin.