DDR 5 için alacağım parçalar uyumlu mu?

çok teşekkür ederim. Parçaların hepsi geldiği zaman böyle bir problem yaşarsam adım adım hepsini yapacağım tekrardan teşekkürler.

çok teşekkür ederim. Parçaların hepsi geldiği zaman böyle bir problem yaşarsam adım adım hepsini yapacağım tekrardan teşekkürler.
BIOS Update sonrası Hynix için bu ayarları gir sonrasında, EXPO 1 açıp üzerine yazacaksın videoda anlatılanları:

BIOS Update sonrası Hynix için bu ayarları gir sonrasında, EXPO 1 açıp üzerine yazacaksın videoda anlatılanları:

Ayhan hocam eski hesabımı kaybettiğim için yeni hesap açtım tüm parçalar montajlandı 2 gündür kullanıyorum en başta görüntü gelmedi çok zorladı bilgisayarı açıyordum kapattıktan sonra power tuşuna basınca pc açılmıyordu güç kaynağını arkadan 1 kere açıp kapatmam gerekiyordu açılması için 1.5 gün sorunsuz kullandım o problem düzeldi dün birden kapandı gene güç kaynağını kapatıp açtım o şekilde açıldı stabil kullanıyorum şimdilik bundan başka bir problem yok sürekli sürekli olmuyor.

Neden olur böyle bir şey, detaylı sistem bilgilerini paylaşıp sıfırdan bir konu açar mısın, arkadaşlar ilgilensinler.

BIOS son sürüme güncelledikten sonra EXPO açık tekrar dene, 1 dk'yı bulabilir RAM eğitmesi anakartın, o süreyi beklemen gerekiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…